///Vonj vašega parfuma ne traja dolgo? Tu je rešitev!

Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili najnovejši parfum, ki pa je nato izgubil svoj čudoviti vonj že po eni uri od nanosa. To je lahko povezano s kakovostjo dišave ali z njenimi sestavinami, pomembna vlogo pa igra tudi pH naše kože. Kljub temu lahko z nekaj preprostimi triki podaljšate obstojnost vašega najljubšega parfuma.

#Najprej prha, nato parfum

Idealen čas za nanašanje parfuma je takoj po tuširanju. Ko je koža čista in dobro osušena, a še vedno ravno prav vlažna in pore odprte, najbolje vpije dišavo. Poleg tega v tem času na sebi še nimate oblačil, ki bi pobrala vonjave parfuma, izognete pa se tudi morebitnim madežem, ki jih na oblačilih lahko puščajo nekateri parfumi.

#Ni vseeno, kje shranjujete parfum

Parfum bo svoj vonj obdržal dlje časa, če ga boste imeli shranjenega na pravem mestu. Parfumov zato nikoli ne shranjujte v kopalnici oziroma na drugih vlažnih, toplih in svetlih mestih, saj se s tem njihova kvaliteta poslabša.

#Parfum nanesite na topla mesta

Parfum nanesite z razdalje približno 20 cm na mesta, kjer se začuti srčni utrip (vrat, za ušesi, notranja stran zapestij, notranja stran komolcev, nad popkom, med prsti). To so najtoplejša območja, ki bodo omogočila, da se vonj širi po telesu in traja ves dan.

#Ne drgnite zapestij

Ko nanesete parfum na predel zapestja, ni prav nobene potrebe, da podrgnete zapestji med seboj. Dišava namreč za to ne bo nič bolj močna, ampak ravno nasprotno.

#Za zapeljivo dišeče lase

Parfum se ne obnese odlično le na zapestju in vratu, ampak tudi na laseh. Najboljši način, da bodo vaši lasje oviti v očarljiv vonj, je, da parfum popršite po krtači za lase, nato pa z njo potujete skozi lasišče.

#Sprehodite se skozi dišeči oblak

Pred odhodom od doma v zrak poškropite nekaj parfuma in se nato že oblečeni sprehodite skozi dišeči oblak. Tako bodo rahlo odišavljena tudi vaša oblačila.

#Olje podaljša obstojnost dišave

Ženske z mastno kožo na njej dlje časa ohranijo dišavo parfuma. Če je vaša koža suha, na telo najprej nanesite suho olje, ki bo kožo nahranilo (denimo naš najljubši Huile Prodigieuse® Florale), čezenj pa razpršite parfum. Vonj bo na ta način močnejši in obstojnejši.

Kateri so vaši najljubši parfumi?

Naša prva izbira je Prodigieux® Floral Le parfum.

Cvetlična ljubezenska afera

V steklenički nove parfumske vodice je ujeta poznana dišava suhega olja Huile Prodigieuse® Florale. Njena nagajiva harmonija nas ovije v rožnati oblak optimizma, skrbi pa pušča daleč za seboj.

»Za to novo olfaktorno kompozicijo sem nežnemu vonju Huile Prodigieuse® Florale dodala nekaj še bolj osvežilnih tonov. Zgornje citrusne note grenivke se mešajo z limono in kalabrijsko bergamotko. Srce dišave pa se skriva v šopku cvetočih magnolij in cvetov pomarančevca: pravi cvetlični ognjemet. Temeljne note razkošnega belega mošusa pa ustvarijo čutno harmonijo s kožo.«

Irène Farmachidi, Technicoflo

Odslej je na voljo v čudovitem darilnem paketu z brezplačno dišečo svečo z vonjem olja Florale. Za trenutke sprostitve v romantičnih nočeh.

2021-07-15T11:18:59+00:00

Komentirajte