///To je moja NUXE zgodba. Kakšna pa je tvoja?

Bil je avgust 2014. S Sabino, Katjo in Tino smo se na hitro odločile, da se za 10 dni odpeljemo nekam na obalo. Ker smo bile še študentke in nismo imele drugih resnejših obveznosti, smo si to brez večjih težav lahko privoščile. Izbrale smo si Crikvenico. Ne zato, ker bi si tja zares želele, ampak ker smo tam na višku poletne turistične sezone uspele dobiti prost apartma. Ker je bil ta res prostoren, smo s seboj povabile še Klavdijo in Jasno. Nista prav dolgo oklevali, verjetno tudi zato, ker sta vedeli, da v istem času tam počitnikuje skupina fantov, s katerimi sta se že dlje časa spogledovali. ☺️

To je bilo pestrih, a izjemno brezskrbnih 10 dni. To so bili dnevi neskončnih pogovorov o fantih, to so bile ure neuspelih poskusov skupinskih selfijev na pomolu, to so bile dolgotrajne priprave na večerne zabave, to so bile preplesane noči v znameniti Kataki in dnevi številnih majhnih, na videz morda nepomembnih, trenutkov, ki jih ne bomo nikoli pozabile.

Eden takih se je zgodil nekega popoldneva, ko smo v mestni lekarni iskale obliže. Nagovorilo nas je simpatično dekle. Nisem točno razumela, o čem natančno je govorila, dobro pa se spomnim, da je v roki držala privlačno stekleničko. V »ogenj« sem porinila Klavdijo, ki je ponavadi bolj prijazna z neznanci kot jaz, poleg tega pa sem predvidevala, da bolje razume tudi hrvaško.

Spet ena nadležna promotorka, sem si mislila, a še preden smo se ji uspele izmuzniti, nam je po rokah razpršila omamno dišečo tekočino.

Uauu.

In nekaj trenutkov kasneje, smo iz lekarne odkorakale vsaka s svojo stekleničko Huile Prodigieuse®.

Dominika, Marketing NUXE

Tako se je začela moja NUXE zgodba.

Ne vem, koliko stekleničk Huile Prodigieuse® sem porabila od tiste Crikvenice pet let nazaj. Vem pa, da si moja koža in moji lasje ne predstavljajo več dnevov brez njega.

Letos sem klasično NUXE olje zamenjala za njegovo novo različico – Huile Prodigieuse® Florale. Ta je bolj svež, nežen in igriv, torej še bolj podoben meni.

2019-10-22T09:14:24+00:00

Komentirajte