//, Narava, Nega telesa, Novice/Roke so prve, ki izdajo našo starost

Ko razmišljamo, kako bi lahko prikrili našo starost in znake, ki nam jih le ta prinaša, najpogosteje razmišljamo o anti-age izdelkih za nego obraz. Na tem področju smo izjemno dobro informirani in poznamo številne skrivnostne trike, od hialuronske kisline, do dnevnih krem z zaščitnim faktorjem SPF, do intenzivnih vlažilnih serumov …

Kaj pa naše roke? Nanje pogosto pozabimo. Čeprav so prve, ki v resnici razkrijejo našo starost.

Naše roke nosijo veliko breme. Vsak dan so v pogonu od jutra, ko vstanemo, do večera, ko se potopimo v sanje. Izpostavljene so številnim agresivnim zunanjim dejavnikom, hladnemu vremenu, suhemu zraku, soncu … Pogosto so v stiku z različnimi kemičnimi snovmi, ki se nahajajo v izdelkih za čiščenje stanovanja. Vse to vodi do suhih in poškodovanih rok, lahko tudi do nastanka grdih temnih madežev.

Svojim rokam namenjamo zelo malo pozornosti, čeprav je za čudovite roke potrebnih le 30 sekund. Tako je, le 30 sekund, da v roke vmasiramo bogato kremo, ki jih bo nahranila in ohranila njihovo lepoto ter mladost.

Zunaj je prava zimska pravljica, posledično pa tudi ekstremen mraz, ki kar kliče po svoji idealni kremi za roke. Ne pozabite, da je redna uporaba kreme za roke prav tako nujna kot za obraz, zato jo imejte vedno ob sebi, v torbici, na pisalni mizi v pisarni … Hkrati pa lahko pozabite na masten in lepljiv občutek, ki so ga v preteklosti puščale kreme za roke. Današnje formule so sestavljene iz napredne tehnologije, katerih končni rezultat so luksuzne in nemastne teksture, ki koži nudijo pravi užitek. V stiku s kožo se stopijo in na koži pustijo žameten občutek.

Iz Laboratorija Nuxe je pred kratkim prispela velika inovacija, anti-age krema za roke z močnim delovanjem proti temnim madežem. Njena največja prednost je enostavno dejstvo, da so vidni rezultati na rokah že po samo 4 tednih redne uporabe kreme: koža na rokah je nahranjena, mehka, bolj elastična, zglajena in bolj gosta, temni madeži pa so posvetljeni.

Anti-age delovanje

Bi-cvetlične celice® žafrana in bugenvilije, kreacija Laboratorija NUXE, predstavljajo sijajen tehnološki dosežek. NUXE je prvi v kozmetični industriji, ki mu je uspelo vkapsulirati aktivne
molekule dragocenega žafrana v aktivne celice bugenvilije, za povečano sinergijo
njihovega delovanja. Tehnologija omogoča ciljano delovanje in počasno sproščanje aktivnih sestavin, navdihnjeno s strani zdravniške terapije. Posledično je koža ves čas “pod signalom”, ki vpliva na 12-urno neprekinjeno stimulacijo ustvarjanja novih kožnih celic. Koži je povrnjen volumen, čvrstost in gostota.

Odličnost proti temnim madežem

Anti-age delovanje kreme za roke je še bolj odlično, saj deluje proti pigmentnim madežem.

Izvleček iz belega žafrana, pridobljen iz cvetnih listov belega žafrana, zmanjšuje nastanek melanina, temnega pigmenta v koži, in na ta način deluje proti pigmentnim madežem. Izvleček iz oljčnih listov, bogat z oleuropeinom, deluje na lipofuksin, celični pigment, ki je odgovoren za značilno rjavo obarvane temne madeže na rokah.

Inovativna balm-gel tekstura nove generacije s privlačno dišavo in z občutkom pravega luksuza

Balm-gel tekstura vsebuje maslo moringa, ki je dvakrat bolj hranljivo kot tradicionalno karitejevo maslo. Vsebuje tudi rastlinski glicerin, ki poskrbi za izjemno nežen, prijeten, nemasten in nelepljiv občutek žametne kože.

Roke ovije v subtilen in očarljiv vonj sijajne harmonije cvetov pomarančevca in malin ter v razkošno mošusno lesno osnovo.

Ne pozabite na svoje roke. Tako kot obraz, si tudi roke zaslužijo poseben tretma.

Odkrijte mladost svojih rok z novo anti-age kremo Nuxuriance Ultra, ki deluje proti temnim madežem.

V samo 4 tednih so roke videti mlajše.

2018-07-23T23:22:04+00:00

Komentirajte