//, Lepotni nasveti, Narava, Nega obraza, Nega telesa, Novice, Vse/Prebudite signale, ki preprečujejo staranje kože

Postavimo se v vsakodnevno življenjsko situacijo. Na poti v službo v najbolj prometnem križišču prenehajo delovati semaforji. Na cesti je kaos. Vsi že zamujajo v službo, zato je nestrpnost za volanom še toliko hujša.

A ob vsem tem se verjetno sprašujete, kaj ima ta kaos na cesti skupnega s staranjem kože?

Naši hormoni delujejo kot signali. Če jih ponazorimo z zgoraj opisanim primerom, bi v tej situaciji poskrbeli, da so na križišču delujoči semaforji, ki omogočajo normalen pretok prometa. Hormoni, ki delujejo kot signali, poskrbijo, da je naša koža v stalni pripravljenosti in zagotavljajo obnovo in gostoto kože. S padcem hormonov, ki so povezani z obdobjem menopavze, kožne celice niso več stimulirane, kar pripelje do upočasnjene obnove epidermisa in dermisa. Pri 50-ih letih se ženska približuje menopavzi. Koža je ena izmed »žrtev« hormonskega neravnovesja. V tem obdobju je zmanjšana produkcija estrogena, ki ga mnogi imenujejo tudi lepotni hormon.

Pred obdobjem menopavze je naša koža ves čas pod signalom, ki jo spodbuja k tvorjenju ključnih komponent v koži, kot so obnova kožnih celic, tvorba kolagena, elastina, hialuronske kisline, oskrba z energijo in pravilnim kopičenjem melanina … Z leti, ko ženska prične vstopati v obdobje menopavze, koža ta signal prične izgubljati. Procesi se začnejo upočasnjevati, to pa je vidno na koži.

Kaj se dogaja, ko koža ni več »pod signalom«? Koža počiva in lenari, posledice pa so vidne:

 • tkivo prične popuščati,
 • obraz prične izgubljati svojo prvotno obliko,
 • izgubi se volumen kože,
 • koža je tanjša in vedno bolj občutljiva, krhka in suha,
 • pojavijo se pigmentni madeži,
 • koža je dehidrirana,
 • gube postajajo vse globlje in bolj vidne,
 • groba in rumenkasta polt,
 • koža izgubi elastičnost in čvrstost,
 • koža postane motna in pusta,
 • epidermis in dermis se stanjša za 6 % (v obdobju 10-ih let).

Nega kože je v tem obdobju bolj pomembna kot kadarkoli prej. Z ustrezno vsakodnevno nego lahko prav vsaka ženska ohranja mladosten sijaj in svežino svoje kože.

Narava spodbuja kožo, da sama deluje proti staranju

Družina izdelkov Nuxuriance Ultra z naravnim delovanjem poskrbi, da je naša koža ponovno pod signalom. Najdragocenejše sestavine iz narave poskrbijo, da koža ponovno dela sama, da ne spi, ne počiva in ne lenari.

Bi-cvetlične celice žafrana in bugenvilije delujejo po principu zdravniške terapije. Če želimo, da zdravilo učinkuje in doseže določeno točko v telesu, mora dlje časa nuditi stabilno delovanje, torej ciljano delovanje in podaljšano delovanje ali počasno sproščanje.

Ko nanesete kremo iz družine izdelkov Nuxuriance Ultra zjutraj na obraz, te celice potujejo proti najgloblji plasti epidermisa, kjer nastajajo novice celice. Te se odprejo ter neprekinjeno, 12 ur sproščajo dragocene sestavine, ki so ključne za lepoto naše kože (vitamine, proteine, lipide, sladkorje …). Pot nadaljujejo proti dermisu, kjer delujejo na enak način in poskrbijo za razmnoževanje fibroblastov, tvorbo kolagena in elastina.

Izjemnost Nuxuriance Ultra linije je v njenem neprekinjenem delovanju – koža je 12 ur pod signalom. Ko zvečer obraz očistimo in nanesemo nočno kremo, ta ponovno deluje 12 ur. Torej je naša koža neprekinjeno, 24-ur pod signalom. Temu primerni so tudi izjemni rezultati.

7 tipov kliničnih študij Laboratorija NUXE na več kot 300 ženskah. V samo 28 dneh so rezultati presunljivi.

Gube so zapolnjene pri 92% žensk.
Koža izgleda obnovljena pri 78% žensk.
Naravni sijaj kože je povečan pri 92% žensk.
Obrazne poteze so učvrščene (učinek liftinga) pri 78% žensk.
Preoblikovan obraz pri 77% žensk.

+35 % Bi-cvetlične celice dokazano stimulirajo obnovo keratinocitov

+ 25 % Razmnoževanje fibroblastov (glavne celice dermisa, kamor spadajo kolagen, elasitin, hialuronska kislina) se poveča

NUXE, št. 1 v anti-age* negi v Franciji

2018-03-16T10:22:28+00:00

Komentirajte