//, Nega telesa, Novice/Nuxuriance® Ultra krema za roke proti pigmentnim madežem

Nuxe anti-age krema za roke proti pigmentnim madežem iz linije Nuxuriance® Ultra navduši vsakogar, ki jo preizkusi. Njena redna uporaba koži zagotovi mehkobo, gladkost in polnost, njena izjemna učinkovitost pa se kaže predvsem v boju proti pigmentnim madežem. Kremo so preizkusile naše matere, babice in prijateljice, mi pa smo opazovali njeno učinkovitost. Rezultati so presenetljivi!

Rezultati so res fascinantni.

Rezultati so res fascinantni. Pigmentni madeži, s katerimi se spopadam že vrsto let, so se mi vidno zmanjšali, moje roke pa so žametno mehke. Po tej pozitivni izkušnji, sem takoj tudi za obraz začela uporabljati izdelke iz linije Nuxurance® Ultra.

Helena, Kranj (73 let)

Manj vidne pigmentne madeže na desni roki sem opazila po dveh tednih uporabe.

Opazila sem, da so moje roke takoj po nanosu kreme mehkejše, ta občutek pa ostane tudi po pogostejšem umivanju rok, kar za kreme, ki sem jih uporabljala pred tem, ne velja. Po dveh tednih njene uporabe so bili moji pigmentni madeži na desni roki manj vidni. Navdušuje pa me tudi njen ženstven vonj.

Marina, Medvode (62 let)

5 naravnih načinov, s pomočjo katerih lahko preprečimo hiperpigmentacijo

Preberi več

Iz tedna v teden se stanje mojih rok izboljšuje.

Nikoli nisem zaupala kozmetičnim izdelkom, zdaj pa sem prvič v 80-ih letih svojega življenja videla, da krema lahko zares deluje. Iz tedna v teden se stanje mojih rok izboljšuje. Temni madeži so prekrivali skoraj celotno površino mojih rok, a po štirih tednih uporabe Nuxe kreme so se zmanjšali skoraj za polovico, zato bom kremo še naprej uporabljala.

Danica, Ljubljana (80 let)

Spletni nakup

2019-03-22T13:13:43+00:00

Komentirajte