/Nepooblaščeni prodajalci
Nepooblaščeni prodajalci2018-03-05T14:17:10+00:00

Prepričajte se o originalnosti in verodostojnosti
Nuxe in Bio Beauté by Nuxe izdelkov

Če kozmetiko Nuxe in Bio Beauté by Nuxe nakupujete na naših pooblaščenih prodajnih mestih, ste lahko prepričani, da ste kupili originalen in verodostojen izdelek iz Laboratorija Nuxe.

Z nakupovanjem na nepooblaščenih prodajnih mestih tvegate nakup neoriginalnih izdelkov, izdelkov s pretečenim rokom trajanja, ki so nepravilno shranjeni ali pokvarjeni, ter namesto originalnih izdelkov prejmete tester izdelka. Neoriginalni izdelki se na prvi pogled običajno ne razlikujejo od originalnih izdelkov. Razlikujejo se po sestavinah, za katere ni mogoče jamčiti za njihovo varnost. Njihova uporaba lahko predstavlja tveganje za vaše zdravje. Visoki standardi kakovosti in varnosti uporabe kozmetike Nuxe in Bio Beauté by Nuxe zagotavljajo visokokakovostno skrb za zdravje in lepoto vaše kože.

Ker želimo, da je vaša izkušnja z kozmetiko Nuxe in Bio Beauté by Nuxe vedno varna in verodostojna, vas vabimo, da izdelke kupujete na pooblaščenih prodajnih mestih.

Pooblaščena in varna prodajna mesta dermatološke kozmetike Nuxe in Bio Beauté by Nuxe v Sloveniji, kjer se prodajajo originalni izdelki iz Laboratorija Nuxe, je izključno v lekarnah in specializiranih prodajalnah ter v spletni trgovini Sophia.si in v spletnih trgovinah lekarn, ki imajo na voljo tudi spletno nakupovanje. Seznam pooblaščenih prodajnih mest dermatološke kozmetike Nuxe in Bio Beauté by Nuxe se nahaja TUKAJ

Dolje navodimo listu internetskih stranica na hrvatskom jeziku za koje znamo da su ili neovlaštenii prodavači ili nije moguće garantirati za porijeklo, originalnost ili ispravnost NUXE i Bio Beauté® by NUXE proizvoda kupljenih na navedenim stranicama.

Za vsa vprašanja glede pooblaščenih prodajnih mest nas lahko kontaktirate vsak delovnik med 8. in 16. uro na brezplačno telefonsko številko 080 35 64 ali pa nam pišite na info@sabex-international.com.

Nepooblaščena prodajna mesta

www.spleticna.si

www.salma.si

www.parfumcek.si

www.disim.si