//Rêve de Thé
Rêve de Thé2021-07-15T13:21:35+00:00

Raziskave Laboratorija NUXE

Inovacija: Nega telesa za 100% dobro počutje

Pomladite svoje telo in duha z novimi izdelki Rêve de Thé z izvlečkom zelenega čaja, ki je poznan po svojih vlažilnih lastnostih.

Čarobna harmonija zelenega čaja, svežih zelišč in rabarbare skupaj s čutnimi teksturami poživi ter zagotavlja 100% užitek in dobro počutje.

Osvežilni sij zelenega čaja

Laboratorij NUXE je izbral 100% naravni izvleček zelenega čaja: lastnosti te zdravilne rastline, ki je bogat vir antioksidantov, so prepoznane že skoraj 5000 let.
Za razliko od črnega čaja, zeleni čaj ne gre skoz fermentacijske stopnje, zato je bogatejši z antioksidacijskimi polifenoli.

Izvleček, uporabljen v formulah Rêve de Thé, je pridobljen z biotehnološkim postopkom ob spoštovanju biotske raznovrstnosti; iz zelo majhnega delčka rastline se pomnožijo rastlinske celice, obogatene z aktivnimi molekulami.

Fragmentirane rastlinske celice so sposobne neprenehoma sproščati svoje aktivne molekule, ki okrepijo kožno bariero in tako pomagajo omejevati izgubo vode.

Izvleček zelenega čaja tako poskrbi za intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Lepotni ritual Rêve de Thé

Za gladko, mehko in navlaženo kožo

Začnite s čiščenjem kože: preprost, a bistven korak za odstranjevanje vseh nečistoč, ki se na koži kopičijo vsak dan. Če želite kožo očistiti, ne da bi jo izsušili, izberite gel za prhanje z rastlinsko čistilno osnovo, kot je denimo Rêve de Thé Poživljajoči gel za tuširanje z izvlečkom zelenega čaja, ki naredi kožo mehko in udobno. Koža je tako pripravljena na nanos negovalnega izdelka, izbirate lahko med poživljajočim mlekom ali kremo.

Rêve de Thé Poživljajoče vlažilno mleko za telo vas bo navdušilo s svojo neustavljivo mehkobo: zeleni čaj v kombinaciji s kompleksom 100% naravnih sladkorjev zagotavlja 24-urno vlaženje. Njegova sveža in topljiva tekstura se hitro vpije in ne pušča mastnega zaključka, tako da se lahko takoj oblečete.

Rêve de Thé Učvrstilna krema za oblikovanje telesa združuje izvleček zelenega čaja in izvleček rži, ki ne samo vlaži, ampak kožo tudi učvrsti in tonizira.

Kolekcija izdelkov Rêve de Thé

Pustite se popeljati v čajne sanje z novo linijo za nego telesa NUXE Rêve de Thé. Čudovita harmonija zelenega čaja, svežih zelišč in rabarbare skupaj s čutnimi teksturami poživi, navlaži*, učvrsti** in kožo ovije v meglico dobrega počutja.

Poiščite izdelke s pomlajujočim vonjem zelenega čaja, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam:

  • Poživljajoči gel za tuširanje, ki preseneti s fino, mehko peno, lahko uporabljate vsak dan, zjutraj in zvečer. Kožno nežno očisti, da postane mehka in udobna, in poskrbi za intenziven občutek svežine.
  • Deodorant zagotavlja takojšen učinek svežine in ne pušča belih ali rumenih sledi na oblačilih.
  • Učvrstilna krema za oblikovanje telesa zagotavlja takojšen občutek napetosti in omogoča, da koža postaja bolj čvrsta in elastična.
  • Poživljajoče mleko za telo, ki navdušuje s svojo neustavljivo mehkobo, vlaži, mehča in poživi kožo. Ker ne pušča mastnega zaključka, se lahko takoj po njegovem nanosu oblečete.

Lepotni nasvet: Za popoln zaključek lepotnega rituala, uporabite Rêve de Thé Poživljajočo dišečo vodico za telo, ki poživi in kožo ovije v meglico dobrega počutja.

Kolekcija izdelkov Rêve de Thé, ki je primerna tako za ženske kot za moške, je izdelana v Franciji in spoštuje okolje.

*Z izjemo Poživljajočega gela za tuširanje, Osvežilnega deodoranta in Poživljajoče dišeče vodice za telo.
**Samo Učvrstilna krema za oblikovanje telesa.

Linija Rêve de Thé

Gelée de Douche Ressourçante
Gel za tuširanje, 200 ml

Crème Raffermissante Tonifiante
Učvrstilna krema za oblikovanje telesa, 200 ml

Lait Hydratant Ressourçant
Mleko za telo, 400 ml

Déodorant Fraîcheur 24h
24-urni osvežilni deodorant, 50 ml

Eau Exaltante Parfumante
Poživljajoča dišeča vodica za telo, 100 ml

Body Eau Délassante parfumante
Sproščujoča odišavljena vodica za telo, 100 ml