//Nuxuriance ultra
Nuxuriance ultra2020-10-27T08:53:04+00:00

Nuxuriance® ultra

Linija izdelkov za regeneracijo kože z globalnim anti-age učinkom temelji na Bi-cvetličnih celicah®
žafrana in bugenvilije, ki koži vračajo čvrstost in mladostni izgled ter obudijo njen sijaj.

Nuxuriance® Ultra Sérum Redensifiante Anti-Âge Global
Regeneracijski anti-age serum, 30 ml

Nuxuriance® Ultra Crème Fluide Redensifiante Anti-Âge Global
Regeneracijska anti-age fluidna krema, 50 ml

Nuxuriance® Ultra Crème Redensifiante SPF 20 PA+++
Regeneracijska anti-age krema z zf 20, 50 ml

Nuxuriance® Ultra Crème Riche Redensifiante Anti-Âge Global
Bogata regeneracijska anti-age krema, 50 ml

Nuxuriance® Ultra Crème Nuit Redensifiante Anti-Âge Global
Nočna regeneracijska anti-age krema, 50 ml

Nuxuriance® Ultra Contour des Yeux et Lèvres Anti-Âge Global
Anti-age nega za predel okoli oči in ustnic, 15 ml

Nuxuriance® Ultra Crème Mains Anti-taches & Anti-âge
Anti-age krema za roke, ki posvetli temne madeže, 75 ml

Inovacija Laboratorija NUXE

Obnavljanje in glajenje kože ter zapolnitev gub na naraven način

Linija Nuxuriance® Ultra v jedru svojih formul vsebuje na milijone Bi-cvetličnih celic. Ta inteligentna aktivna sestavina spodbuja nastanek novih kožnih celic in tako deluje na vse znake staranja. Rezultat je gladka in bolj gosta koža.

Poleg globalnega anti-age učinka, izdelki na koži puščajo edinstven podpis, saj povezujejo izjemno čutnost tekstur s prefinjeno nežnostjo dišav.

Odkrijte učinkovitost, ki vam jo nudi celoten tretma z linijo Nuxuriance® Ultra (po nanašanju seruma, izdelka za nego predela okoli oči in ustnic, dnevne kreme in nočne kreme):
• Gube so zapolnjene pri 92 %* uporabnic.
• Koža je bolj gosta pri 78 %* uporabnic.
• Koža je bolj sijoča pri 92 %* uporabnic.
• Obraz je preoblikovan pri 77 %* uporabnic.
• Fine linije so zapolnjene pri 78 %* uporabnic.

Nasveti in lepotni triki

Naši lepotni nasveti za vse starosti

V boju proti znakom, ki jih pusti čas, redno uporabljajte kozmetično nego, ki je primerna za vašo starost in vaš tip kože:

Pri 20-ih letih: kožo vsak dan navlažite.

To je bistvena poteza, s katero boste preprečili nastanek gub, saj boste kožo s primerno antioksidantno nego zaščitili pred prostimi radikali.

Po 30. letu: osredotočite se na prve gube.

Pojavijo se na predelu okoli oči, na čelu …. Gre za izrazne gubice. Izberite posebno nego proti prvim gubicam, ki sprošča linije in gladi gube.

Po 40. letu: zapolnite gube in ponovno učvrstite kožo.

Nega proti gubam, ki jo uporabljate, mora delovati na proteine, ki so ključnega pomena za čvrstost vaše kože (kolagen, elastin …).

Po 50. letu: pomagajte koži pri njeni obnovi.

Potrebujete globalno anti-age nego, ki bo zgladila gube, zapolnila fine linije, preoblikovala obraz in koži povrnila sijaj. Kakšna nega bi bila idealna? Nega, ki spodbuja obnavljanje glavnih kožnih celic.

7 trikov za mladostnejši izgled:

 1. Vsak dan spijte zadostno količino vode in po 20. letu začnite kožo vlažiti.
 2. Vsak večer temeljito odstranite ličila.
 3. Soncu se ne izpostavljajte brez ustrezne zaščite.
 4. Izogibajte se alkoholu in tobačnim izdelkom.
 5. Uporabljate kozmetične izdelke, ki so primerni za vašo starost in kožo.
 6. Razvajajte se! Najdite čas za crkljanje kože (enkrat tedensko nanesite masko in naredite piling, kremo vtrite z masiranjem).

Bodite veseli in se nasmehnite življenju vsej enkrat na dan!

Pri 20-ih letih: kožo vsak dan navlažite.

To je bistvena poteza, s katero boste preprečili nastanek gub, saj boste kožo s primerno antioksidantno nego zaščitili pred prostimi radikali.

Po 30. letu: osredotočite se na prve gube.

Pojavijo se na predelu okoli oči, na čelu …. Gre za izrazne gubice. Izberite posebno nego proti prvim gubicam, ki sprošča linije in gladi gube.

Po 40. letu: zapolnite gube in ponovno učvrstite kožo.

Nega proti gubam, ki jo uporabljate, mora delovati na proteine, ki so ključnega pomena za čvrstost vaše kože (kolagen, elastin …).

Po 50. letu: pomagajte koži pri njeni obnovi.

Potrebujete globalno anti-age nego, ki bo zgladila gube, zapolnila fine linije, preoblikovala obraz in koži povrnila sijaj. Kakšna nega bi bila idealna? Nega, ki spodbuja obnavljanje glavnih kožnih celic.

Lahka ali bogata, dnevna ali nočna….

Izberite nego, ki je primerna za vaš tip kože in ustreza vašim potrebam:

– lahka tekstura za mešano kožo,
– bogata tekstura za suho kožo,
– nočna krema, saj se intenzivno razstrupljanje kože odvija ponoči,
– serum kot dopolnilna nega,
– izdelek za nego predela okoli oči (in ustnic), ki deluje na izredno občutljive predele, ki jih starost hitro zaznamuje.

Po 50. letu se predel okoli ust naguba in postane manj gladek. Pri kadilcih je stanje še bolj izrazito.

Da bi zmanjšali gubice okoli ustnic in tako poudarili odtenek rdečila za ustnice, je potrebno zjutraj in zvečer nanesti posebno nego za predel okoli ustnic. S prsti drsite po koži od sredine proti kotičkom ust.

Predel okoli oči je poseben predel in potrebuje specifično pozornost: koža na tem delu je izredno tanka, poleg tega pa na dan vsaj 30 000-krat pomežiknemo in se kože dotikamo s trepalnicami!

Zato je izredno pomembno, da izberemo nego za predel okoli oči in jo po koži nanašamo z glajenjem in tapkanjem. Po enem mesecu uporabe bodo gube zglajene, pogled pa bolj sijoč.

Seveda! Vrat je prepogosto zapostavljen….

Koža na vratu hitro pokaže našo starost! Zato kremo z glajenjem nanesite tudi na vrat. Pomikajte se od sredine proti zunanjosti.

Roke so vsak dan izpostavljene UV žarkom, onesnaženosti, gospodinjskim čistilom…. – pri tem se izsušijo in pojavijo se znaki staranja: koža postane tanka in nagubana, pojavijo se pigmentni madeži… Zato je za kožo na rokah potrebno skrbeti vsak dan. Idealna nega: krema za roke, ki kožo nahrani in deluje proti staranju!

Enkrat ali dvakrat tedensko si vzemite čas in uporabite anti-age masko.

S posebnim roll-on aplikatorjem s hladilnim učinkom (ni ga potrebno hraniti v hladilniku!) maska Nuxuriance® Ultra v hipu zgladi kožo in ji vrača sijaj. Aplikator obrnite na desno na položaj ON in s pomočjo roll-on-a  nanesite masko od sredine obraza proti zunanjemu delu. Začnite na spodnjem delu obraza, na vratu in dekolteju. Da bo vaša koža bolj čvrsta in v trenutku sijoča, pustite masko delovati 10 minut, nato jo odstranite z vatirano blazinico, prepojeno z losjonom za toniziranje. Zvečer si vzemite čas in 10 minut masirajte obraz z aplikatorjem na položaju OFF, nato preostanek maske odstranite z vatirano blazinico, prepojeno z losjonom za toniziranje.

UV žarki (predvsem UVA), ki jih sonce oddaja vsak dan, so glavni povzročitelj prezgodnjega staranja kože – tudi v mestu. Če želite, da vaša koža ostane mladostna, uporabite dnevno anti-age nego z zaščito SPF 20 in z zaščito proti UVA žarkom.

Korak 1:

Serum nanesite na obraz, vrat in dekolte:

 1. Za lešnik veliko količino seruma segrejte med dlanmi.
 2. Z nežnimi dotiki ga nanesite na obraz, dlani naj bodo iztegnjene. Na vsakem predelu postopek ponovite 3-krat.
 3. Nato ponovite postopek na vratu in dekolteju, in sicer 3-krat na vsakem predelu.

Korak 2:

Nanesite izdelek za nego predela okoli oči in ustnic:

 1. Kremo razporedite med sredinca obeh rok.
 2. S sredincema gladite po spodnji in zgornji veki od notranjosti proti zunanjemu delu očesa, nato na sencah 3 sekunde zadržite pritisk navzgor. Postopek ponovite 3-krat.
 3. Istočasno ščipajte obe obrvi od notranjega dela očesa proti zunanjemu. Postopek ponovite 3-krat.
 4. S sredincem drsite nad ustnico in pod njo, najprej v eno smer, nato v drugo. Nato kotička ustnic, kjer se stikata spodnja in zgornja ustnica, potegnite navzgor in zadržite 3 sekunde. Postopek ponovite 3-krat.

Korak 3:

Kremo za obraz nanesite na obraz, vrat in dekolte:

 1. Za lešnik veliko količino kreme segrejte med dlanmi.
 2. Kremo nanesite s kratkimi drsečimi gibi, izmenjajoč dlani. Začnite na spodnjem delu obraza in se pomikajte navzgor. Posebno pozornost posvetite robovom obraza in sencam.
 3. Postopek ponovite na drugem delu obraza. Nato nanesite izdelek na dekolte. Z drsečimi gibi se pomikajte od notranjega proti zunanjemu delu.

Enkrat ali dvakrat tedensko nanesite anti-age roll-on masko »s hladilnim učinkom«:

 1. Masko nanesite s pomočjo roll-on aplikatorja, pomikajte se od sredine obraza navzven. Začnite na spodnjem delu obraza, na vratu in dekolteju.

Masko pustite delovati 10 minut, nato jo odstranite z vatirano blazinico.

Aktivne sestavine Nuxuriance® Ultra

Odkrijte aktivne sestavine cvetlic

Izvira s Krete in iz njegovega dragocenega cveta izhaja najdražja začimba na svetu z enakim imenom. Žafran (Crocus sativus) je razširjen na vseh celinah in uspeva v zmernem podnebju z veliko sonca.

Žafran se že več tisoč let uporablja kot zdravilno zelišče, ki pomirja, njegov pigment pa se uporablja za barvila ali pri izdelavi kozmetičnih izdelkov.

Strokovno znanje Laboratorija NUXE

NUXE je izbral izvleček iz cveta žafrana, ki izvira iz Indije, zaradi bogate vsebnosti polisaharidov in polifenolov in zaradi dokazanega regeneracijskega delovanja.

Izvleček iz žafrana je pridobljen iz cvetnih listov, ki se ne uporabljajo v prehrani (v nasprotju s pestičem), kar omogoča popolno valorizacijo cveta oziroma rože.

Da bi povečal učinkovitost cveta žafrana, ga je Laboratorij NUXE za raziskavo in razvoj vstavil v rastlinske celice bugenvilije, s čimer je povzročil nastanek Bi-cvetličnih celic®.

Bugenvilija je majhen vzpenjajoč grm. Cvetovi so beli, majhni in diskretni, medtem ko so svetlo vijolični listi zelo vpadljivi in zanimivi.

Bugenvilijo se pretežno uporablja kot okrasno rastlino, saj cveti od maja do septembra. Izvira iz Brazilije, zelo rada ima sonce, ne ustreza pa ji izpostavljenost vetru in spomladanski zmrzali.

Strokovno znanje Laboratorija NUXE

NUXE je uporabil celice bugenvilije, pridobljene z biotehnologijo iz listov rastline. Celice, gojene in vitro v nadzorovanem okolju, so biokompatibilne in se zato krasno zlijejo s kožo.

Ker so bogate z 21 aminokislinami, 14 maščobnimi kislinami, 6 vitamini in 9 oligo elementi, spodbujajo razmnoževanje celic v epidermisu. Zato jih je raziskovalno razvojni Laboratorij NUXE uporabil kot transportno sredstvo za aktivne molekule žafrana, iz česar so nastale Bi-cvetlične celice.

Bi-cvetlične celice® so rastlinske celice nove generacije, rezultat pravega tehnološkega podviga.

Inkubacija od 12 do 48 ur v natančnih in zaupnih pogojih (zeleni postopek brez uporabe kemičnih topil) omogoča integracijo aktivnih molekul žafrana v notranjost rastlinskih celic bugenvilije.

To vkapsuliranje omogoča povečanje učinkovitosti izvlečka žafrana, saj ima ciljano delovanje (na mesto, kjer nastajajo nove kožne celice) in 12-urno, neprekinjeno sproščanje aktivnih sestavin (3 prijavljeni patenti FR). 

In vitro test aktivnih sestavin je dokazal, da Bi-cvetlične celice® spodbujajo nastanek glavnih celic epidermisa (+35%).

Raziskave Laboratorija NUXE

Globalna anti-age revolucija z Bi-cvetličnimi celicami®

Laboratorij NUXE je odkril inovacijo brez primere. Aktivne molekule dragocenega cveta žafrana mu je uspelo vstaviti v rastlinsko celico bugenvilije.

Ta inteligentna celica, ki zagotavlja ciljano delovanje in neprekinjeno sproščanje aktivnih sestavin, spodbuja nastanek novih glavnih kožnih celic. Gube so zapolnjene, koži je povrnjen zdrav sijaj, koža je bolj gosta. Obraz je preoblikovan in obrazne linije so zapolnjene.

Koža je velik organ, ki je sestavljen iz celic. Glavni kožne celice v epidermisu se imenujejo keratinociti, v dermisu pa fibroblasti.

Te celice zagotavljajo dobro delovanje kože ter vplivajo na njen zunanji izgled. Tako kot se zgodi pri vseh celicah v telesu, se s starostjo upočasni tudi obnavljanje glavnih kožnih celic.

Posledično postane koža tanjša in se hitreje izsuši. Kolagenska in elastinska vlakna, ki zagotavljajo čvrstost in elastičnost kože, se postopoma zmanjšujejo.

Po 50. letu se obnavljanje celic precej upočasni.

Močno se povečajo vidni znaki staranja kože: pojavijo se gube in pigmentni madeži, obrazne poteze se pričnejo povešati, polt pa izgublja sijaj.