//Nuxellence
Nuxellence2019-11-27T12:26:46+00:00

Linija Nuxellence®

Inovativna anti-age linija za nego kože s cvetovi pasijonke razkriva mladosten sijaj kože. Linija Nuxellence® je primerna za vse tipe kože in vse starosti*.

Nuxellence® Sleeping Princess
Anti-age paket za nočno nego

Nuxellence® Eclat
Anti-nega – kožo ponovno napolni z mladostjo in sijajem, 50 ml

Nuxellence® Detox
Nočna anti-age nega za detoksifikacijo in pomladitev kože, 50 ml

Nuxellence®  Zone Regard
Anti-age nega za predel okoli oči – gladi, osvetli in nudi takojšen učinek popolnega izgleda, 15 ml

Inovacija Laboratorija NUXE

Inovativna anti-age nega, ki razkriva mladosten sijaj kože

Nuxellence® je linija izdelkov za nego kože, ki kožo napolnijo z mladostjo in so primerni za vse tipe kože in za vse starosti*.

Gre za izjemno inovativno linijo izdelkov (vsebujejo kar 10 patentov), ki pomagajo popraviti mitohondrijsko DNK in kožnim celicam ponovno pridobiti energijo, ki jo potrebujejo za pravilno delovanje. Za dopolnitev delovanja Nuxellence® Eclat in Nuxellence® Détox, je inovacija obogatena še z visokotehnološkim izdelkom »3 v 1« za predel okoli oči.

Izdelki za nego kože Nuxellence®:

  • Dnevna nega: Nuxellence® Éclat, ki gladi, napolni in osvetli.
  • Nočna nega: Nuxellence® Détox, ki gladi, obnovi in poživi polt.
  • Predel okoli oči: Nuxellence® Zone Regard, ki gladi, osvetli in zagotavlja takojšen popoln učinek.

Rezultati:
• po štirih tednih uporabe je polt bolj sijoča in enakomerna pri 86%(1) uporabnic,
• noč za nočjo je koža bolj napolnjena z mladostjo pri 82%(2) uporabnic,
• iz dneva v dan je pogled bolj osvetljen in sijoč pri 84% uporabnic (3).

Ritual z linijo Nuxellence®

Nasveti in lepotni triki

Naši nasveti, da boste lepe pri vsaki starosti

Linija Nuxellence® je namenjena vsem ženskam po tridesetem letu. Po tej starosti namreč začnejo naše celice proizvajati manj energije, kar se s starostjo še povečuje. Zato je potrebno celice čim prej ponovno napolniti z energijo!

Tekstura Nuxellence® Eclat je precej tekoča, zato ni nujno, da je dovolj bogata za suh tip kože. Svetujemo, da jo nanesete pod kremo, ki jo uporabljate vsak dan. Koža bo hkrati izkoristila prednosti izdelka Nuxellence® in povrnjeno ji bo udobje.

Na kožo, ki ji primanjkuje sijaja, zjutraj nanesite Nuxellence® Éclat. Ko boste izdelek nanesli, nežno tapkajte s konicami prstov po celem obrazu.

Zvečer nanesite na kožo Nuxellence® Detox. Ko zaključite nanašanje, z nežnim tapkanjem in rahlim ščipanjem s palcem in kazalcem po celem obrazu in vratu pospešite razstrupljanje.

Nanesite anti-age izdelek, ki je namenjen izključno za nego predela okoli oči po petindvajsetem letu.

Hladen masažni aplikator Nuxellence® Zone Regard je vaš popoln zaveznik. Z eno samo potezo je predel okoli oči osvetljen, podočnjaki in temni kolobarji pa skriti. S tremi majhnimi dotiki nanesite izdelek pod obrvjo, na notranjem, spodnjem delu očesa in neposredno pod očesom. Z aplikatorjem po spodnji veki gladite od notranje strani očesa navzven. Enako ponovite na zgornjem delu veke in na celotnem loku obrvi, pri tem pa ne pozabite na predel med obrvmi. Z nežnim premikanjem aplikatorja razmažite kremo po celotnem predelu okoli oči, da se polt zlije s tonom kože.

Aktivne sestavine Nuxellence®

Patentiran cvetni trio, ki popravi mitohondrijsko DNK

Lepa tropska ovijalka, ki izvira iz Južne Amerike, je zanimiva zaradi svoje oblike in barv. Njen plod je rumeno-zelen sadež, ki je užiten, a še vedno težko dostopen (plodu ne smemo zamenjati z marakujo). Pasijonka uživa v vročem in vlažnem podnebju tropskih gozdov, svojem naravnem okolju, a je razširjena tudi po številnih južnih regijah Azije in Evrope.

Azteki so jo uporabljali zaradi pomirjevalnih lastnosti. Danes je znano, da pri fitoterapiji pomaga pomiriti napetosti in spodbuja spanec. Nuxe uporablja izvleček iz pasijonke, ki ga pridobijo iz ekološko pridelanih cvetov in je izredno bogat s flavonoidi, ki delujejo proti prostim radikalom.

Volovski jezik je majna rastlina z lepimi modrimi cvetovi v obliki zvonca. Imenujemo jo tudi »buglosse«; izraz izhaja iz grške besede »bouglosson«, ki pomeni volovski jezik, kar se nanaša na obliko listov. Rastlina, ki je tipično razširjena v Evropi, uspeva na sončnih pobočjih, na robu polj in ob poteh. Korenina volovskega jezika, ki je vir rdečega barvila, se je od antike dalje uporabljala pri izdelavi barvil in ličil, medtem ko so nadzemni deli znani po svojem zdravilnem antitusičnem delovanju (proti kašlju).

Nuxe uporablja ekološko pridelan volovski jezik, ki je gojen brez GSO in pesticidov, brez herbicidov in kemičnih gnojil. Izvleček, pridobljen iz nadzemnih delov rastline (cvetov, listov in stebla), je izredno bogat z antioksidacijskimi polifenoli.

Graciozni mak, osamljen na finem steblu, od maja do konca poletja prekriva podeželje z bleščečimi rdečimi madeži. Njegov plod je jajčaste oblike in vsebuje številna majhna črna zrnca. Med cvetovi mak predstavlja lepoto. Uspeva v vseh območjih z blagim podnebjem, raste na poljih in travnikih, v jarkih in na pobočjih. Legendarni makov cvet, ki so ga uporabljala številna ljudstva v različnih dobah, je poznan po svojem zdravilnem delovanju, in sicer pomirja, mehča in deluje antitusično. Pri fitoterapiji so ga uporabljali kot protivnetno zdravilo.

Nuxe uporablja ekološko pridelane cvetne liste maka, ki so bogati z rastlinskimi sluzmi (sladkorji).

Raziskave Laboratorija NUXE

Odlična anti-age nega, ki bo razkrila mladosten sijaj vaše kože

Laboratorij Nuxe je preučil mehanizme delovanja mladih kožnih celic in ugotovil, kako pomembno vlogo ima mitohondrijska DNK. V jedru naših celic njihova celovitost zagotavlja vsakodnevno optimalno raven energije in s tem pravilno delovanje kože. Mitohondrijska DNK z leti slabi, kožne celice se pričnejo dnevno prazniti, posledično se koža začne starati.

Laboratorij Nuxe je razvil edinstven cvetni trio (pasijonka, volovski jezik, mak – trije patenti (FR)), ki pomaga popraviti mitohondrijsko DNK (dokazano 43% izboljšanje)**.

Zahvaljujuč Nuxellence® je koža ponovno napolnjena z mladostjo. Prava revolucija v anti-age pristopu!

→ Nuxellence® Eclat je izdelek za dnevno uporabo, ki kožo napolni z mladostjo in naredi polt bolj sijočo. Koža je že po prvem nanosu bolj gladka in osvetljena. Dan za dnem je vidno pomlajena.

→ Nuxellence® Détox je izdelek za nočno uporabo, ki kožo napolni z energijo in jo razstrupi. Ponoči spodbuja samostojno čiščenje celic, kar je nujno potrebno za dobro celično obnavljanje. Polt je poživljena in spočita, kot da bi spali dve uri dlje.**

→ Nuxellence® Zone Regard je izdelek za nego predela okoli oči. Inovativna »blur« tekstura in masažni aplikator omogočata takojšen popoln učinek, celoten predel okoli oči pa je zglajen in osvetljen.

* Odrasli.
** In vitro test opravljen na sestavinah: popravljanje spremenjene mitohondrijske DNK v epidermisu. Patent (FR).
(1) Test uporabnosti izpeljan pod dermatološkim nadzorom na 29-ih prostovoljcih v 28-ih dneh, nanos izdelka Nuxellence Éclat dvakrat dnevno – % prostovoljcev, ki se je strinjal s trditvijo.
(2) Test uporabnosti izpeljan pod dermatološkim nadzorom na 22-ih prostovoljcih v 28-ih dneh, nanos izdelka Nuxellence Detox vsak dan – % prostovoljcev, ki se je strinjal s trditvijo.
(3) Test uporabnosti izpeljan pod dermatološkim nadzorom na 32-ih prostovoljcih. % zadovoljstva po 28-ih dneh uporabe,nanos izdelka Nuxellence® Zone Regard dvakrat dnevno.