//Nuxe men
Nuxe men2020-10-27T09:13:54+00:00

Nuxe men

Nega moške kože, ki temelji na aktivnih izvlečkih hrasta in gabra.

Gel Douche Multi-Usages
Vsestranski gel za tuširanje, 200 ml

Déodorant Protection 24h
24-urni zaščitni roll-on dezodorant, 50 ml

Gel de Rasage Homme Anti-Irritations
Gel za britje proti razdraženi koži, 150 ml

Baume Après-Rasage Multi-Fonctions
Večnamenski balzam za po britju, 50 ml

NUXE men Nuxellence
Anti-age fluid, ki napolni kožo z mladostjo in energijo, 50 ml

Gel Multi-fonctions Hydratant
Večnamenski vlažilni gel za obraz, 50 ml

Contour des Yeux Multi-Fonctions
Krema za predel okoli oči, 15 ml

Inovacija NUXE

NUXE Men Nuxellence®

Inovacija NUXE

NUXE revolucija med izdelki za nego moške kože s prvim anti-age fluidom NUXE Men Nuxellence®, ki vsebuje kar 4 patente.

Nova generacija anti-age izdelkov, ki je popolnoma prilagojena potrebam moške kože, ne glede na starost, gladi gube ter učvrsti in poživi kožo.

NUXE Men Nuxellence® ustreza zahtevam moške kože, saj je njegova fina in lahka tekstura posebej prilagojen njihovi koži. Izjemno nežna formula z nelepljivo in nemastno teksturo je idealna za po britju in ustreza vsem tipom kože in vsem starostim.

Nasveti in lepotni triki

Naši nasveti za naravno lepoto

Če bi lahko izbrali le en izdelek, izberite NUXE men Nuxellence, ki je primeren za vse tipe moške kože in za vse starosti. Kožo napolni z energijo in razkrije njen mladostni sijaj. Pozabite na pusto polt, globoke gube in znake utrujenosti! Zaradi nemastne in nelepljive teksture predstavlja idealno nego.

  1. Kožo pripravite na britje z nežnim čistilnim izdelkom, ki ga nato sperite z mlačno vodo. Prav tako lahko na koži naredite nežen piling, s čimer boste odstranili odmrle celice in se izognili vraščanju dlak.
  2. Britje za kožo predstavlja enega izmed bolj agresivnih dejavnikov. Vedno uporabite gel za britje, da bo rezilo po koži drselo bolj gladko.
  3. Da bi preprečili reakcijo kože, uporabite izdelek za nego kože po britju, s čimer boste kožo pomirili, navlažili in zaščitili.

Vsaka koža ima lahko svoje posebnosti, tudi moška.

– Se vaša koža sveti? Potem je mastna ali mešana. Uporabite vlažilni gel, ki koži nudi mat učinek.

– Je vaša koža tanka in jo zateguje? Potem je normalna do suha. Uporabite večnamenski balzam, ki kožo pomiri in ji vrača udobje.

Obraz umijte s svežo vodo, nato z rahlim tapkanjem nanesite izdelek za predel okoli oči, s čimer boste zmanjšali zabuhlost. Nato nanesite NUXE Men Nuxellence® in kožo napolnite z energijo.

Predel okoli oči je najbolj občutljiv del obraza. Za zmanjšanje zabuhlosti in temnih kolobarjev vsak dan nanesite primeren izdelek za nego predela okoli oči. Z rahlimi krožnimi gibi ga vtrite v kožo.

Obvezno je treba negovati tudi kožo pod brado! Svetujemo temeljito vsakodnevno čiščenje, s čimer boste odstranili nečistočo, enkrat tedensko pa naredite piling, s čimer boste kožo temeljito očistili in odstranili odmrle celice.

Kožo pod brado je prav tako treba navlažiti, zato ne pozabite nanesti izdelka tudi na ta predel.

Če želite preprečiti nastanek znakov staranja kože, je dovolj, da kožo negujete!

Očistite jo z ustreznim čistilnim izdelkom in enkrat tedensko naredite piling.

Nato vsak dan nanesite vlažilno kremo, če je možno proti gubam, in izdelek za predel okoli oči.

Poleti ne pozabite zaščititi obraza  z ustreznim  izdelkom za zaščito kože pred soncem.

Aktivne sestavine NUXE Men

Moč aktivnih izvlečkov hrasta in gabra

Naj bo grm ali veličastno drevo, listavec ali zimzelena rastlina, naj raste v mrzlih ali tropskih krajiso edino na severni polobli prisotne vse vrste hrasta. Je simbol moči in trajnosti, njegov največji sovražnik pa je suša. Lubje, želod in listi so bogati s tanini, zato imajo močan adstringentni učinek.

Strokovno znanje NUXE

NUXE uporablja izvleček iz hrastovega lubja in popkov gabra, v katerem so skoncentrirane vse rastlinske učinkovine. Njihove lastnosti ponovno vzpostavijo obrambno funkcijo kože, delujejo pomirjujoče in koži vračajo udobje.

Gaber je veliko drevo z odpadajočim listjem in z ravnim ter žlebastim deblom, ki se nahaja v zmernih regijah severne poloble. Znan je po trdoti svojega gostega belega lesa, ki se uporablja za proizvajanje orodja ali za ogrevanje. Imenuje se tudi » železni les«.

Strokovno znanje NUXE

NUXE uporablja izvleček iz hrastovega lubja in popkov gabra, v katerem so skoncentrirane vse rastlinske učinkovine. Njihove lastnosti ponovno vzpostavijo obrambno funkcijo kože, delujejo pomirjujoče in koži vračajo udobje.

Baobab je mogočno in legendarno drevo, ki ga najdemo v predelih tropske Afrike. Njegova življenjska dobra je izredno dolga, saj lahko živi do 2000 let in izjemno se zoperstavlja suši. Ima masivno deblo, ki je pravi rezervoar vode, saj je tako napolnjeno z vodo, da je njegov les mehak kot meh.  Zato se imenuje tudi »drevo steklenica«.

Strokovno znanje NUXE

NUXE uporablja izvleček iz baobaba, ki je bogat z rastlinskimi sluzmi, katere imajo izjemne vlažilne in pomirjujoče lastnosti. Oblikuje zaščitni sloj, ki okrepi kožno bariero, hkrati pa koži zagotavlja prožnost, nežnost in energijo.

Aravkarija je pravi živi fosil in živi lahko tudi do 1000 let! Zanimiva silhueta iglavca, pokrita z vedno zelenimi luskami, se dviguje tudi do trideset metrov visoko. Izhaja iz Čila in Andskega gorovja, kjer raste v divjini in kljubuje tudi najbolj ekstremnim in težkim pogojem.

Strokovno znanje NUXE

NUXE uporablja izvleček iz semen aravkarije, ki je izredno bogat z dehidrini – beljakovino, zaradi katere rastlina kljubuje podnebnim razmeram. Laboratorij NUXE je dokazal in patentiral sposobnost semen aravkarije, ki zaščitijo povrhnjico pred zunanjimi agresivnimi dejavniki.

Raziskava NUXE

Moška fiziologija izraža odgovor po meri

S fiziološkega vidika je moška koža debelejša, bogatejša s kolagenom in pogosto bolj mastna kot ženska koža. Zato naj bi se znaki staranja na moški koži pojavili kasneje.

A tu niso všteti vplivi njihovega načina življenja. Številni dejavniki, kot so vsakodnevno britje, stres, utrujenost, tobak, izpostavljanje soncu brez zaščite pred UV žarki … vplivajo na pojav linij in globokih gub, polt izgublja sijaj, pojavi se zabuhlost in temni kolobarji pod očmi.

Vsi izdelki linije NUXE Men so zasnovani tako, da ustrezajo potrebam moške kože, zahvaljujoč se učinkovitim aktivnim izvlečkom hrasta in gabra, ki ponovno vzpostavijo obrambno funkcijo kože, delujejo pomirjujoče, obnavljajo kožo in njen hidrolipidni film.

Poleg tega je uporaba izdelkov preprosta, »vse v enem«, s čimer se olajša življenje. Teksture so lahke, nemastne in nelepljive.

Moški vsak dan porabijo več energije kot ženske (23% več). V primerjavi z žensko kožo mora zato s starostjo moška koža precej bolj napolniti baterije v boju proti času. Zato je izdelek Nuxellence iz linije NUXE Men idealen! Razkrije MLADOSTNI SIJAJ kože, spodbudi proizvajanje celične ENERGIJE in ŠČITI kožo pred vsakodnevnimi agresivnimi dejavniki.