//Nirvanesque
Nirvanesque2018-03-02T08:11:40+00:00

Nirvanesque®

Anti-age nega iz koncentriranega izvlečka korenine potonike in semen modrega lotusa gladi prve izrazne gubice, briše sledi finih linij in sprošča kožo.

Crème Nirvanesque®
Krema proti prvim znakom staranja kože, 50 ml

Nirvanesque® Enrichie
Obogatena krema proti prvim znakom staranja kože, 50 ml

Nirvanesque® Light
Emulzija proti prvim znakom staranja kože, 50 ml

Nirvanesque® Yeux
Krema proti prvim znakom staranja kože okoli oči, 15 ml

O liniji Nirvanesque®

Laboratorij NUXE je razvil anti-age linijo Nirvanesque® za vse mlade ženske, pri katerih se pojavljajo prve izrazne gubice.
Brez skrbi, Laboratorij NUXE je razvil anti-age linijo iz potonike in semen modrega lotusa, ki gladi prve izrazne gubice, briše sledi finih linij in sprošča kožo. Vsak anti-age izdelek linije Nirvanesque® v trenutku in vidno gladi gube in gubice, hkrati pa kožo navlaži in spodbuja sproščanje kože.

Prednosti nege proti prvim znakom staranja

Nega proti gubam iz potonike in semen modrega lotusa dobrodejno deluje na kožo:

  • upočasni učinke naravnega staranja,
  • znatno zmanjšuje prve znake staranja.

Delovanje izdelka je osredotočeno na cilj – delovanje proti prvim znakom staranja kože

Anti-age linija proti prvim znakom staranja ponuja več izdelkov za nego, ki delujejo točno tam, kjer si želite:

  • Krema za glajenje prvih gubic je oblikovana za normalno kožo, ki jo navlaži in v trenutku sprosti. Fine linije so zmanjšane, polt pa sproščena.
  • Bogata krema za glajenje prvih gubic je namenjena suhi do zelo suhi koži, ki jo hrani in sprošča. Vsak dan gladi prve izrazne gubice.
  • Emulzija za glajenje prvih gubic je primerna za mešano kožo. Briše sledi finih linij in nudi mat učinek. Polt je v trenutku bolj sijoča.
  • Krema za glajenje prvih gubic okoli oči s pomočjo potonike in hialuronske kisline zmajša vidnost temnih kolobarjev in razsvetli pogled. Prve gubice na predelu okoli oči so vsak dan manjše, pogled pa mladostnejši.

Zabrišite prve znake staranja s pomočjo anti-age nege Nirvanesque. Poleg krem proti prvim znakom staranja, zasnovanih za vsak tip kože in za predel okoli oči, linija vašemu obrazu nudi tudi prijetno sprostitev.