//Merveillance Lift
Merveillance Lift2022-02-24T07:31:08+00:00

Inovacija proti staranju

Odkrijte Merveillance Lift, vaš lepotni ritual za korekcijo gub in učvrstitev kože. 5 negovalnih izdelkov proti staranju je prepojenih z dragocenim ultra korekcijskim oljem mikroalge. Ta zelena aktivna sestavina v eni kapljici združuje moč 4 milijard aktivnih celic, da razkrije tako močno kožo, kot ste vi.

Dan za dnem so gube zglajene, vaša koža pa bolj čvrsta in vidno mlajša.

Te veganske formule⁽²⁾ so razvite na okolju prijazen način, v skladu z NUXE vrednotami, ne da bi pri tem ogrozili užitke, ki jih nudijo njihove inovativne teksture in zasvajajoče dišave (magnolija, frezija, beli mošus) ⁽³⁾.

Ključna sestavina: Ultra korekcijsko olje mikroalge

NUXE je za glavno sestavino izbral sladkovodno mikroalgo (Chlorella Vulgaris), ki ima izjemno sposobnost regeneracije.

Pojavila se je pred 2,5 milijardami let in je zaradi svoje neprepustne membrane, ki ji omogoča osupljivo odpornost, preživela vse do danes.

Mikroalge se gojijo v Bretanji v visokotehnoloških bioreaktorjih, ki optimizirajo njihove pogoje gojenja in zagotavljajo njihovo sledljivost in konstantno kakovost. Olje mikroalg je pridobljeno z najsodobnejšo zeleno tehnologijo, ki iz membrane izvleče aktivne molekule, ki so sicer težko dostopne. Poleg tega je ta inovativna ekstrakcija okolju prijazna – CO2 se reciklira, ostanki mikroalg pa se kompostirajo.

Ena kapljica olja mikroalge v sebi skriva moč 4 milijard aktivnih celic, gre torej za izvleček, ki je izjemno bogat z esencialnimi maščobnimi kislinami in naravnimi antioksidanti.

Učinkovitost mikroalge proti staranju

NUXE z močjo olja mikroalg krepi dermo-epidermalni spoj, predel, ki zagotavlja povezavo med dermisom in epidermisom (povrhnjico), katerega valovita oblika zagotavlja čvrstost in mladostnost kože.

S starostjo in zunanjimi agresijami se dermao-epidermalni spoj sprosti, kar pomeni, da se gube na površini kože začnejo poglabljati. Ultra korekcijska učinkovitost olja mikroalg je bila dokazana z ekskluzivnim in vitro testom: dermo-epidermalni spoj ponovno pridobi svojo valovito obliko, število kolagenskih vlaken v njem pa se poveča. Gube so zglajene, koža pa je čvrsta in napeta.

Lepotni ritual Merveillance Lift

1. KORAK: Učvrstite kožo z Aktivacijskim oljnim serumom Merveillance Lift. Zadostujejo 3 kapljice zjutraj in/ali zvečer. Segrejte jih med dlanmi in nanesite na celoten obraz, od znotraj navzven.

2. KORAK: Na predel okoli oči z nežnimi krožnimi gibi ali tapkanjem nanesite Lifting kremo Merveillance Lift. S sredincem gladite po spodnji in zgornji veki navzven proti sencam.

3. KORAK: Zjutraj zgladite kožo s kremo za učvrstitev obraza: Izberite Učvrstilno pudrasto kremo, če je vaša koža normalna do mešana, ali pa Učvrstilno žametno kremo, če je vaša koža normalna do suha. Zvečer naj bo vaša izbira Koncentrirana nočna krema Merveillance Lift. Nanesite jo z izmeničnimi kratkimi gladilnimi gibi rok. Posebno pozornost namenite obraznim konturam in gubam, ki jih je treba popraviti.

Ekološko oblikovano pakiranje

Embalaža izdelkov Merveillance Lift je ekološko oblikovana in se jo lahko reciklira⁽⁴).
– 35 % plastike⁽⁵⁾
– 22 % kartona⁽⁵⁾

(1) IQVIA – PharmaOne Pharmatrend – anti-age tržišče (82B5 & 82D2A) – v lekarnah – v Franciji – MAT junij 2021 – v količini.
⁽²⁾ Veganske formule, brez sestavin ali derivatov živalskega izvora.
⁽³⁾ Razen kreme za predel okoli oči, ki ima lahko dišavo, posebej razvito za predel okoli oči.
⁽⁴⁾ Razen pipete za serum, ki jo odvržete v koš za odpadke.
⁽⁵⁾ Primerjalna študija (junij 2021). Rezultati nova linije Merveillance Lift v primerjavi s staro Merveillance Expert.

Kolekcija izdelkov Merveillance Lift

Merveillance Lift Sérum-en-Huile Activateur de Fermeté
Učvrstilen aktivacijski oljni serum, 30 ml

Merveillance Lift Crème Velours Effet Liftant
Dnevna učvrstilna žametna krema, 50 ml

Merveillance Lift Crème Concentrée de Nuit
Nočna koncentrirana krema, 50 ml

Merveillance Lift Crème Poudrée Effet Liftant
Dnevna učvrstilna pudrasta krema, 50 ml

Merveillance Lift Crème Liftante Regard
Lifting krema za okoli oči, 15 ml