//Merveillance® expert
Merveillance® expert2019-10-22T13:00:10+00:00

Inovacija Laboratorija NUXE

Anti-age nega, ki zapolni gube in učvrsti kožo

Laboratorij NUXE je v osrčju enodnevne lilije odkril 12 aktivnih molekul, ki imajo izjemne lastnosti delovanja proti gubam. Izdelki iz linije Merveillence® Expert so rezultat večletnih raziskav s 3 patenti (FR), ki zapolnijo gube in učvrstijo kožo.

Izdelki bodo prebudili vse vaše čute, saj linija temelji na božanskih teksturah in nebeški dišavi cvetličnega šopka, v kateri se prepletajo eksotične note ylang-ylanga, ženstvene note jasmina in sladkobne note vanilije.

Pet anti-age izdelkov Merveillance® Expert nudi vsakodnevno nego za potrebe kože žensk po 40. letu.

Rezultati, ki so jih opazile ženske:

  • Po enem tednu uporabe se gube zmanjšajo za 72 %(1)
  • Po enem tednu uporabe je koža za 78 %(2) bolj čvrsta

(1) Test uporabnosti izpeljan na 32-ih prostovoljcih – odstotek zadovoljstva po 7-ih dneh uporabe Seruma za lifting in učvrstitev.

Linija Merveillance® expert

Merveillance® expert Sérum Lift-Tenseur
Serum za lifting in učvrstitev, 30 ml

Merveillance® Expert Crème
Krema za lifting in učvrstitev, 50 ml

Merveillance® expert Crème Riche Lift-Fermeté
Bogata krema za lifting in učvrstitev, 50 ml

Merveillance® expert Crème Nuit Lift-Fermeté
Nočna krema za lifting in učvrstitev, 50 ml

Merveillance® expert Soin Lift-Contour Yeux
Lifting nega za predel okoli oči – proti zabuhlosti, 15 ml

Nasveti in lepotni triki

Naši nasveti za zapolnitev obstoječih gub in učvrstitev kože

Prvi korak je redna uporaba izdelkov za nego kože, ki ustrezajo vaši starosti in tipu kože.

Po 30. letu: osredotočite se na prve gube.
Pojavijo se na predelu okoli oči, na čelu …. Gre za izrazne gubice. Izberite posebno nego proti prvim gubicam, ki sprošča linije in gladi gube. Izberite negovalne izdelke, ki so posebej zasnovani za boj proti prvim znakom staranja, ki sproščajo obrazne linije in gladijo gube.

Po 40. letu: zapolnite gube in ponovno učvrstite kožo.
Nega proti gubam, ki jo uporabljate, mora delovati na proteine, ki so ključnega pomena za čvrstost vaše kože (kolagen, elastin, vimentin), tako kot Merveillence® Expert.

Po 50. letu: pomagajte koži pri njeni obnovi.
Potrebujete globalno anti-age nego, ki bo zgladila gube, zapolnila fine linije, preoblikovala obrazne poteze in koži povrnila sijaj. Kakšna nega bi bila idealna? Spodbujati mora obnavljanje glavnih kožnih celic, kot jih denimo Nuxuriance® Ultra.

Linija je primerna za vse ženske po 40. letu, ko gube postanejo bolj izrazite, koža pa manj čvrsta in elastična.

1. KORAK: Serum za lifting in učvrstitev Merveillance® Expert Sérum Lift-Tenseur pred nanosom na obraz in vrat segrejte med dlanmi, nanos pa zaključite z nežnim tapkanjem s prsti po obeh straneh obraza.

2. KORAK: Z nežnimi krožnimi gibi ali tapkanjem nanesite kremo za predel okoli oči Merveillance® Expert Soin Lift-Contour Yeux. S sredincem nežno gladite zgornjo in spodnjo veko, od notranjosti navzven.

3. KORAK: Uporabite dnevno kremo iz linije Merveillance® Expert, ki ustreza vašemu tipu kože. Nanesite jo na temeljito očiščen obraz in vrat, pred nanosom pa jo segrejte med dlanmi. Zvečer nanesite nočno kremo za lifting in učvrstitev Merveillance® Expert Crème Nuit Lift-Fermeté.

Pomembno je, da izberete kremo, ki ustreza vašemu tipu kože.

Če je vaša koža pogosto neudobna, groba, jo zateguje, potem je suha: izberite bogato kremo, ki jo bo nahranila in ji povrnila udobje.

Če vam koža ne povzroča nobenih posebnih težav, uporabite kremo za normalno kožo.

Koža se ponoči obnavlja, zato je NUXE ustvaril nočno kremo, obogateno z izvlečkom rjave alge, ki pospešuje regeneracijo kože čez noč.

Raziskave Laboratorija NUXE

Trije ključni proteini, ki vplivajo na mladosten videz kože

Kolagen – zagotavlja odpornost in čvrstost
Elastin – daje mehkobo in elastičnost
Vimentin – poskrbi, da ima koža dobro strukturo

Po 40. letu na proteine vpliva naraven pojav, imenovan glikacija. Gre za oksidacijsko reakcijo, med katero se sladkorji vežejo na proteine, predvsem na kolagen, elastin in vimentin. Ti proteini posledično postanejo togi, krhki, neorganizirani in izgubijo svoje lastnosti, kar je vidno na površini kože: gube postanejo bolj izrazite, koža pa izgubi čvrstost.

Laboratorij NUXE je odkril aktivno sestavino: Oléoactif® iz enodnevne lilije. Ta izjemna anti-age sestavina, ki ima 3 patente in je zgoščena v 12-ih aktivnih molekulah, deluje na proteine, ki so ključnega pomena za mladosten videz kože. Z izdelki Merveillance® Expert so rezultati vidni že po prvem tednu uporabe! Po mesecu dni pa so obstoječe gubice zapolnjene, koža pa je bolj čvrsta, kot da bi bila dvignjena.

»Po 40. letu proteini, ki ščitijo kožo, postanejo poškodovani, koža pa zato izgublja čvrstost.«

Ingrid Pernet, direktorica znanstvenega oddelka Laboratorija NUXE

»Po 40. letu proteini, ki ščitijo kožo, postanejo poškodovani, koža pa zato izgublja čvrstost.«

Ingrid Pernet, direktorica znanstvenega oddelka Laboratorija NUXE

Aktivne sestavine

Oléoactif® iz enodnevne lilije je izjemna anti-age sestavina

Njeno latinsko ime hemerocallis prihaja iz grške hemera, ki pomeni dan, ter kall, ki pomeni lepota. Ta »enodnevna lepotica« razpre svoje cvetove ob zori in jih zapre z mrakom ter se tako vsak dan znova rodi. Spada v družino lilaceae (lilija), ki ima velike cvetove živih barv.

Nuxe je izbral rdečo lilijo z nizozemskega otoka Texel, ki je bogata z aktivnim molekulami. Z več kot 20-letnimi znanjem in izkušnjami na področju rastlinskih olj, naš laboratorij uporablja naraven postopek ekstrakcije brez topil. To pomeni, da se lahko pridobi najboljši izvleček rastline. Gre za tako imenovan postopek oleo-eko ekstrakcije. Oléoactif®, ki je pridobljen na tovrsten način, vsebuje koncentrat 12-ih aktivnih molekul, vključno s flavonoidi, nenasičenimi maščobnimi kislinami in karotenoidi, pa tudi s številnimi anti-age lastnostmi. Poleg svoje antioksidacijske aktivnosti, Oléoactif® iz enodnevne lilije izboljšuje čvrstost kože tako, da deluje na tri proteine, ki so ključnega pomena za mladosten videz kože (kolagen, elastin in vimentin).

Mnenja uporabnic

Odkrijte menja uporabnic izdelkov Merveillance® Expert

Nočna krema za lifting in učvrstitev

Razkošna krema, ki zelo učinkovito deluje proti gubam, ima lahkotno teksturo in nežno dišavo. Koža je po njeni uporabi sijoča. Priporočam tudi dnevno kremo.

Kristina H.

Serum za lifting in učvrstitev

Serum učinkovito zapolni obrazne poteze. Uporabljam ga vsak večer pred nočno kremo za lifting in učvrstitev. Zjutraj je moja koža spočita, predvsem pa sveža.

Klavdija B.

Lifting nega za predel okoli oči – proti zabuhlosti

Odličen izdelek, ki nudi izjemno navlažitev tudi zelo suhi koži. Je odlična podlaga za ličila. Končno učinkovita krema za okoli oči!

Natalija D.

Bogata krema za lifting in učvrstitev

Čudovita krema; moje gube so manj vidne, moja koža pa je bolj mehka. Božanski vonj!

Lucija R.

Krema za lifting in učvrstitev

Z veseljem jo uporabljam, koži daje udobje brez mastnega občutka. Koža izgleda polnejša, res jo obožujem.

Katarina J.