//Merveillance® expert
Merveillance® expert2018-02-12T09:11:48+00:00

Merveillance® expert

Linija anti-age izdelkov za nego kože z aktivno sestavino l’Oléoactif® iz
enodnevne lilije napolni gube in učvrsti kožo.

Sérum Merveillance® expert
Lifting serum za glajenje vidnih gub, 30 ml

Crème Merveillance® Expert Jour
Dnevna korektivna krema za glajenje vidnih gub, 50 ml

Crème Merveillance® expert Enrichie
Dnevna obogatena korektivna krema za glajenje vidnih gub, 50 ml

Merveillance® expert Fluide
Dnevni fluid za glajenje vidnih gub, 50 ml

Merveillance® expert Nuit
Nočna regeneracijska krema za glajenje vidnih gub, 50 ml

Merveillance® expert Yeux
Lifting krema za glajenje vidnih gub okoli oči, 15 ml

O liniji Merveillance® expert

Je številka 1 med anti-age izdelki za nego kože. Laboratorij NUXE je razvil linijo izdelkov za nego proti gubam za ženske po štiridesetem letu – linijo Merveillance®expert z aktivno sestavino Oléoactif® iz enodnevne lilije. Linija anti-age izdelkov napolni gube in učvrsti kožo na obrazu. Ob razvijanju izdelkov proti gubam so imeli v Laboratoriju NUXE v mislih vse tipe kože in njihove vsakodnevne posebne zahteve.

Odkrijte najbolj prodajane izdelke med kremami proti gubam linije Merveillance® expert:

  • Dnevna korektivna krema za glajenje gub je oblikovana za normalno kožo, ki jo napolni, v trenutku navlaži in zgladi. Iz dneva v dan so gube bolj napolnjene, koža pa napeta kot pri liftingu.
  • Dnevna obogatena korektivna krema za glajenje gub je namenjena suhi do zelo suhi koži. Deluje proti vidnim gubam in izgubi čvrstosti, kožo nahrani in gladi.
  • Dnevni fluid za glajenje vidnih gub je idealen za mešan tip kože. V tenutku skrči razširjene pore, koža je gladka in ima cel dan mat izgled. Sčasoma so gube zapolnjene, tekstura kože pa izboljšana.

Celoten ritual proti gubam

Nočna krema proti gubam je primerna za vse tipe kože. Kožo napne in zapolni vidne gube. Zjutraj je koža obnovljena in zglajena. Da bo vaš pogled spočit, uporabljajte izdelek za predel okoli oči, ki deluje proti zabuhlim podočnjakom in temnim kolobarjem. Predel okoli oči bo svež in sproščen. Pod svojo dnevno kremo nanesite lifting serum proti gubam, ki kožo v trenutku zgladi. Lifting učinek traja 8 ur.