//Linija s cvetnimi listi damaščanske vrtnice
Linija s cvetnimi listi damaščanske vrtnice2018-11-21T14:54:12+00:00

Linija s cvetnimi listi damaščanske vrtnice

Linija za odstranjevanje ličil in čiščenje obraza vsebuje cvetne liste damaščanske vrtnice,
ki kožo pomirijo in mehčajo. Primerna je za vse tipe kože.

Eau Démaquillante Micellaire
Micelarna čistilna vodica, 200 ml

Lait Démaquillant Confort
Pomirjujoče čistilno mleko, 200 ml

Lotion Tonique Douce
Nežen losjon za toniziranje, 200 ml

Gelée Exfoliante Douce
Nežen gelni piling, 75 ml

Eau de Mousse Micellaire
Micelarna čistilna pena, 150 ml

Inovacija Laboratorija NUXE

Linija, ki pomiri in mehča občutljivo kožo

Naj vas prevzame odišavljena nežnost.
Prepustite se nežnosti cvetnih listov damaščanske vrtnice.
Edinstvene teksture, ki lepotni ritual čiščenja kože in odstranjevanja ličil, spremenijo v trenutke nežnosti in prijetnega počutja.
Izdelki za čiščenje kože in odstranjevanje ličil, ki so zasnovani tako, da spoštujejo občutljivo kožo in odstranijo s kože vso nečistočo, ki se nakopiči tekom dneva.
Koža je nežna, sveža in pomirjena. Na naraven način ponovno zasije v vsej svoji lepoti.

Nasveti in lepotni triki

Naši nasveti za nežno in temeljito odstranjevanje ličil in čiščenje kože

> Za ljubitelje čiščenja kože brez izpiranja: izberite micelarno čistilno vodico ali kombinacijo pomirjujočega čistilnega mleka in losjona za toniziranje.

> Če menite, da sta odstranjevanje ličil in izpiranje z vodo tesno povezana: izberite čistilni gel za pomiritev kože. Če ne uporabljate intenzivnega make-upa, za odstranjevanje ličil zadostuje preprosto čiščenje: uporabite micelarno čistilno peno.

>Če je vaša koža pogosto občutljiva in groba, pomeni, da je suha: izberite kombinacijo pomirjujočega čistilnega mleka in nežnega losjona za toniziranje.

>Če se vaša koža sveti, predvsem na T-predelu (čelu, nosu ali na bradi), gre za mešan tip kože: uporabite lahko micelarno čistilno peno ali čistilni gel.

Z vatirano blazinico se uporablja micelarno čistilno vodico. Prav tako lahko na vatirano blazinico nanesete pomirjujoče čistilno mleko, skupaj z nežnim losjonom za toniziranje, ki bo dopolnil čiščenje.

Če se vam zdi, da sta odstranjevanje ličil in izpiranje z vodo tesno povezana: izberite čistilni gel. Če ne uporabljate intenzivnega make-upa, za odstranjevanje ličil zadostuje preprosto čiščenje: uporabite micelarno čistilno peno.

Če odstranjujete ličila s čistilnim mlekom, je potrebno kožo očistiti še z losjonom za toniziranje. Pravzaprav lahko le tako odstranite sledi mleka, pomešanega z ličili, ki ostanejo na koži! Nikoli pa za odstranjevanje ličil ne uporabite le losjona za toniziranje. Losjon odlično izpira mleko, a sam ne more v celoti odstraniti ličil. Za odstranjevanje potem uporabljajte micelarno čistilno vodico.

Vatirano blazinico prepojite z izdelkom za odstranjevanje ličil in jo za nekaj sekund položite na zgornji veki. Pri tem naj bodo oči zaprte.

Postopek ponovite na spodnjih vekah, trepalnice naj počivajo na blazinici.

Nato nekajkrat nežno podrsajte z blazinic od znotraj navzven.

Raziskave Laboratorija NUXE

Nežno očistiti kožo ter odstraniti ličila z vseh tipov kože, tudi z občutljive

Koža je cel dan v stiku z zunanjim okoljem.

Umazanija se oprime na kožo in se pomeša s potom, sebumom in ličili. Pore se zamašijo, polt postane siva.

Zato je čiščenje kože in odstranjevanje ličil najpomembnejši lepotni korak. S to potezo boste kožo pripravili na nadaljno nego.

Občutljiva koža prekomerno reagira na različne vsakodnevne dejavnike. Pogosto se pojavi pordelost, neudobje, srbečica, zategovanje, pregrevanje.

Pri tem ne gre za patološko stanje kože.  Koža je le občutljiva, zahteva našo pozornost in potrebuje ustrezno nego.

Izdelki za čiščenje kože Laboratorija NUXE so izdelani iz nežnih aktivnih sestavin naravnega izvora, ki z obraza nežno očistijo ličila in nečistočo.  Obogateni so s cvetlično vodo cvetnih listov damaščanske vrtnice in rastlinskim glicerinom, zato pomirijo* in mehčajo vse tipe kože, tudi najbolj občutljive.

Koža se vsak dan obnavlja in odstranjuje celice, ki so na površini kože.

Ker se vse celice ne odstranijo, se pričnejo kopičiti na koži, kar povzroči nepravilnosti na koži.

Poleg vsakodnevnega čiščenja je 1- do 2-krat tedensko priporočljivo narediti piling, s čimer se odstrani odmrle celice in odmaši pore.

Aktivne sestavine

Izvlečki iz rožne vode cvetnih listov damaščanske vrtnice in alantoin, ki pomirijo* in mehčajo vse tipe kože, tudi občutljivo kožo.

Damaščanski rožni grm je majhen trnov grm s temnozelenimi listi in predstavlja eno najstarejših različic. Prihaja z Vzhoda, na Zahod pa je bil najverjetneje prinesen v času križarskih vojn.

Danes je gojen predvsem v Maroku, Turčiji in Bolgariji.

Parfumerji cenijo njegovo veliko, naravno dišeče, svetlo roza cvetje.

NUXE uporablja rožno vodo cvetnih listov damaščanske vrtnice, pridobljeno z destilacijo najmanj 5% suhega izvlečka celih cvetov, ki so ročno nabrani zjutraj, ko je zunaj rosa. Voda predstavlja pravi vir nežnosti, ki pomiri vse tipe kože, tudi najobčutljivejše.

Alantoin, ki je bil prvotno odkrit v listih navadnega gabeza (Symphytum officinale), je molekula, ki se jo že 50 let uporablja v medicini v boju proti določenim boleznim ter okužbam. Pogosto se ga uporablja v formulah kozmetičnih izdelkov, ker pomiri in mehča vse tipe kože, tudi najobčutljivejše.

Laboratorij NUXE uporablja alantoin, ki se ga pogosto enači z naravo, da izkoristi vse prednosti, ki jih le-ta nudi na področju kozmetike.