//Crème Prodigieuse® Boost
Crème Prodigieuse® Boost2020-03-06T08:08:51+00:00
Crème Prodigieuse® Boost

Živi polno življenje s Crème Prodigieuse® Boost

Crème Prodigieuse® Boost je linija 5 izdelkov za nego kože z multikorekcijskim učinkom na posledice bliskovitega tempa življenja, kot sta stres in utrujenost, in mestnega okolja, v katerem živimo.

Izdelki, ki so obogateni z antioksidacijskim kopleksom s cvetovi jasmina, popolnoma spoštujejo naravno kožno ravnovesje in so namenjeni ženskam med 25. in 40. letom.

Dokazani rezultati

Koža je bolj gladka za 83 %1 žensk
Koža je bolj polna za 93 %2 žensk
Koža je bolj sveža za 97 %1 žensk
Ten je bolj sijoč za 86 %1 žensk

Teksture, prepojene s svežino, ki se ob dotiku s kožo hitro in lahko stopijo:

  • Losjon-serum z revolucionarno hitrovpojno teksturo, ki jo je navdihnil trend korejske »tekoče nege«
  • Gel-krema z neverjetnim učinkom matiranja za normalno do mešano kožo in žametno svilnata različica za normalno do suho kožo
  • Nega za predel okoli oči z nežno in izjemno osvežujočo teksturo
  • Obnavljajoči nočni oljni balzam z zaščitno teksturo, prepojeno z oljem makadamije

Kolekcija izdelkov odkriva osupljiv olfaktoren podpis: čutnost ikonske dišave (cvetovi pomarančevca, magnolije in vanilije), ki je poživljena s svežimi in energičnimi notami cvetov jasmina, očarljivo zbadljivimi notami rožnatega ličija in čutnimi temeljnimi notami belega lesa.

Kolekcija Crème Prodigieuse® Boost

Energijski koncentrat za pripravo kože na nadaljnjo nego Crème Prodigieuse Boost®

Concentré préparateur énergisant Crème Prodigieuse® Boost
Energijski koncentrat za pripravo kože na nadaljnjo nego, 100 ml
ZA VSE TIPE KOŽE

Crème gel multi-correction Crème Prodigieuse® Boost
Multikorekcijska gel krema, 40 ml
ZA NORMALNO DO MEŠANO KOŽO

Crème soyeuse multi-correction Crème Prodigieuse® Boost
Multikorekcijska svilnata krema, 40 ml
ZA NORMALNO DO SUHO KOŽO

Baume-huile récupérateur nuit Crème Prodigieuse® Boost
Obnavljajoči nočni oljni balzam, 50 ml
ZA VSE TIPE KOŽE

Gel baume yeux multi-correction Crème Prodigieuse® Boost
Multikorekcijski gel balzam za predel okoli oči, 15 ml
ZA VSE TIPE KOŽE

NUXE Travel kit moj lepotni ritual

NUXE My beauty essentials
NUXE Travel kit moj lepotni ritual

Base Lissante Multi-Perfection 5-en-1 Crème Prodigieuse® Boost
Gladilni primer s 5 delovanji, 30 ml
ZA VSE TIPE KOŽE

Lepotni nasveti

Vsakdanji nasveti za mladosten videz kože

Glavna ciljna skupina za izdelke iz linije Crème Prodigieuse® Boost so ženske med 25. in 40. letom z aktivnim in stresnim načinom življenja, ki so izpostavljene negativnim učinkom mestnega okolja.

Čeprav je tempo življenja hiter, morate najti čas za nego vaše kože.

Poleg tega telesu vsakodnevno zagotovite zadostno količino vode, vaša prehrana naj bo uravnotežena, vsebuje naj veliko vitaminov in antioksidantov, poleg tega pa bodite redno športno aktivni. Če se le da, v naravi.

Zmanjšajte količino zaužitega alkohola, izogibajte se cigaretam in si zagotovite zadostno količino spanca.

Zelo pomembno je tudi, da nikoli ne pozabite odstraniti ličil ter da kožo očistite vsako jutro in vsak večer. Uporabljajte kozmetiko, ki je prilagojena potrebam vaše kože, saj se bo ta le tako lahko uspešno spopadala z izzivi vsakdanjega življenja.

Pomembna pa je tudi uporaba kreme z zaščitnim faktorjem (SPF). Na kožo jo nanesite vsakič, ko greste na sonce.

Zjutraj, potem ko ste nežno očistili svojo kožo, nanesite Energijski koncentrat za pripravo kože na nadaljnjo nego. Nanesite ga s prsti, z nežnim tapkanjem. Na ta način boste pospešili prodiranje izdelka v kožo. Sprva boste morda imeli nekoliko lepljiv občutek, a že po nekaj trenutkih se bo koncentrat lepo vpil v vašo kožo.

Nato uporabite primerno dnevno nego, ki ustreza vašemu tipu kože. Multikorekcijska gel krema je namenjena negi normalne do mešane kože, Multikorekcijsko svilnato kremo pa uporabite, če imate normalno do suho kožo.

Da boste osvetlili predel okoli oči, nanesite Multikorekcijski gel balzam. Nekaj kapljic ga nanesite pod oko, potem pa z blazinicami prstom nežno gladite od znotraj navzven.

Zvečer, potem, ko ste s kože odstranili vse ostanke ličil, nad Energijski koncentrat za pripravo kože na nadaljnjo nego nanesite Obnavljajoči nočni oljni balzam.

Dan za dnem bo vaša koža bolj sveža in sijoča, prvi znaki staranja pa manj vidni.

Energijski koncentrat za pripravo kože na nadaljnjo nego, ki ga je navdihnil trend korejske »tekoče nege, je kombinacija svežine in lahkotnosti losjona ter koncentriranosti in učinkovitosti seruma. Je idealen »primer« za pripravo kože na nadaljnjo nego: osveži, vlaži in gladi kožo.

Formula z revolucionarno lahko teksturo omogoča, da se izdelek nanaša s preprostim tapkanjem s prsti.

Zjutraj umijte obraz s hladno vodo. Koža se bo prebudila, hladna voda pa bo poskrbela za učinek liftinga.

Znebite se podočnjakov na naraven način. Ohlajene rezine kumar si položite na oči in jih pustite delovati 5 do 10 minut. To bo osvežilo vaše oči.

Imaš dovolj zabuhlih oči? Postavite žlico v hladilnik, da se shladi, potem pa jo nežno položite na svoje oči.

Da bo vaša koža bolj sijoča, zmešajte kapljico Čudežnega suhega olja z vašo dnevno kremo.

Kot popoln končni dotik za spočit pogled, pa nežno tapkajte z blazinicami prstov po vekah.

Aktivne sestavine

Mešanica naravnih aktivnih sestavin, ki spodbudijo kožne mehanizme

Jasmin že stoletja predstavlja simbol ljubezni in romantike, saj so z njim in njegovim čarobnim vonjem povezane številne legende. Poznan je tudi po svojem pomirjujočem učinku, ki zmanjšuje tesnobo in stres, zato je pogosta čajna sestavina.

Nuxe uporablja naraven izvleček iz cvetov jasmina, pridobljen z zelenim procesom, ki je v celoti okolju prijazen. Izvleček je bogat s flavonoli, ki so poznani po svojih antioksidacijskih lastnostih in kožo učinkovito ščitijo pred škodljivimi učinki prostih radikalov.

Riboza je naraven sladkor, ki se nahaja v vseh živih celicah našega telesa. Je del RNK (molekula, ki podpira sintezo proteinov) in ATP (glavni vir energije, ki ga celice uporabljajo za normalno delovanje).

Laboratorij Nuxe je izbral čisto ribozo, pridobljeno s pomočjo biotehnologije iz žitnih semen.

S povečanjem porabe kisika v mitohondrijih riboza okrepi optimalno celično aktivnost, posledično pa deluje na sintezo proteinov v koži – kolagena in elastina, ki koži zagotavljata čvrstost in elastičnost.

Njegovo ime prihaja iz latinščine in pomeni »ki sledi soncu«. Njegove cvetne liste namreč vodi gibanje sonca – odprejo se, ko je sonce najvišje na nebu, ko pa pade noč, se zaprejo.

Ognjič ni znan le po svojih živo oranžnih cvetovih, ampak tudi po visoki vsebnosti aktivnih molekul (flavonoidi, karotenoidi, estri …).

Spodbuja sintezo kolagena in zavira delovanje encimov, ki povzročajo njegovo uničenje. Poleg tega ima izvleček iz cvetov ognjiča antioksidacijsko delovanje, enakovredno vitaminu E, ki pomaga zaščititi izvencelični matriks. Njegovi regeneracijski in zaščitni učinki torej zavirajo pojav prvih gubic.

Raziskave Laboratorija NUXE

Multikorekcijska linija izdelkov, ki na koži zmanjšujejo negativne znake aktivnega življenja

Življenje sodobne ženske je zelo intenzivno. Znajti se mora med različnimi obveznostmi, od poslovnih do družinskih, blesteti pa mora tudi na družabnem področju.

Visoka stopnja stresa, pomanjkanje spanja in negativni učinki mestnega okolja (onesnaženost, UV sevanje, modra svetloba) so glavni vzroki za poškodbe kože.

  • Antioksidacijska obramba je zasičena in ne more več nevtralizirati vpliva prostih radikalov, zato se povečuje oksidacijski stres.
  • Celice vstopajo v stanje stresa in ne morejo več normalno funkcionirati.
  • Kožna bariera je oslabljena, strukturne molekule (vključno s kolagenom) pa so poškodovane.

Koža je zato dehidrirana, izgubi sijaj in svežino, na njej se pojavijo nepravilnosti in prvi znaki staranja.

Ukrepati moramo!

Crème Prodigieuse® Boost je najnovejša generacija nege z multikorekcijskim učinkom na posledice bliskovitega tempa življenja, kot sta stres in utrujenost, in mestnega okolja, v katerem živimo.

Izdelki so obogateni z antioksidacijskim kompleksom s cvetovi jasmina, izvlečkom cvetov jasmina in celičnim sladkorjem, zato se uspešno borijo proti negativnim posledicam hitrega tempa življenja, proti oksidacijskemu in celičnemu stresu ter proti poškodbi kolagena3.

Poleg tega izdelki iz linije Crème Prodigieuse® Boost, ki so namenjeni ženskam med 25. in 40. letom, popolnoma spoštujejo naravno kožno ravnovesje.

Dan za dnem je koža bolj sveža in sijoča, prvi znaki staranja pa so manj vidni.

Površino kože prekrivajo številni mikroorganizmi (kožna flora), na njihovo prisotnost in sestavo pa neposredno vplivajo okoljski pogoji (pH, vlaženje, temperatura …). Ta kompleksen sistem mikroorganizmov imenujemo mikrobiom kože.

Številne znanstvene raziskave dokazujejo, da je mikrobiom izredno pomemben pri ohranjanju imunitete kože. Vsaka sprememba mikrobioma kože (npr. po uporabi agresivnih izdelkov za nego) lahko vpliva na zdravje naše kože. Zato je pomembno, da našo kožo vsak dan ustrezno zaščitimo.

NUXE je tokrat prvič sodeloval s kliničnim centrom, specializiranim za mikrobiologijo, da bi izvedel obsežno raziskavo (kvantitativno in kvalitativno ) na mikrobiomu kože prostovoljcev. Po 28 dneh uporabe Crème Prodigieuse® Boost so rezultati pokazali, da se mikrobiom ni spremenil. Naravno kožno ravnovesje je bilo popolnoma ohranjeno.

»Koža je prva na udaru bliskovitega tempa življenja in agresivnega mestnega okolja.«

Ingrid Pernet, direktorica znanstvenega oddelka Laboratorija NUXE

»Koža je prva na udaru bliskovitega tempa življenja in agresivnega mestnega okolja.«

Ingrid Pernet, direktorica znanstvenega oddelka Laboratorija NUXE

Mnenja

Odkrijte mnenja uporabnic izdelkov Crème Prodigieuse® Boost

Obnavljajoči nočni oljni balzam Crème Prodigieuse® Boost

To je pravi užitek v večernih urah. Linija je res čarobna, kupila sem vse izdelke in sem navdušena! Nočna krema ni lepljiva in ni gosta, zato je prava čarovnija.

Milena M.

Energijski koncentrat za pripravo kože na nadaljnjo nego Crème Prodigieuse® Boost

Uporabljam ga teden dni in rezultati so fenomenalni! Koža je sijoča in polna. Definitivno je to izdelek, ki ga bom vedno uporabljala!

Marija S.

Multikorekcijska gel krema Crème Prodigieuse® Boost

Odličen izdelek! Uporabljam ga vsako jutro po nanosu Energijskega koncentrata. Navdušena sem nad njegovim vonjem in hitro učinkovitostjo.

Adrijana L.

Multikorekcijska svilnata krema Crème Prodigieuse® Boost

Kremo uporabljam mesec dni in že opazim rezultate. Pred tem sem imela zelo občutljivo kožo, rdečkasto, zdaj pa je sijoča, brez nepravilnosti. Preizkusila sem tudi Energijski koncentrat in ga kupila. To sta dva izdelka, ki res delata čudeže!

Karin A.

Multikorekcijski gel balzam za predel okoli oči Crème Prodigieuse® Boost

Izdelek je revolucionaren. Njegova tekstura omogoča popolno uporabo brez prevelike količine nanosa. Ima čudovit vonj in res zmanjšuje zabuhle kolobarje pod mojimi očmi. Obožujem ga!

Karin R.

1 % zadovoljstva po 28-ih dneh uporabi Gel kreme.
2 Ni testirano na Gel kremi.
3 Učinkovitost dokazana z in vitro testiranjem na rekonstruiranem modelu kože, ki je bil izpostavljen stresnim pogojem (sončna svetloba, onesnaženost).