//Crème Fraîche de Beauté
Crème Fraîche de Beauté2022-07-04T12:11:15+00:00

Crème fraîche® de beauté

Zaradi edinstvene kombinacije rastlinskih mlečkov in izvlečka rdeče alge ta vlažilna linija koži nudi 48-urno vlaženje, jo pomirja in ščiti pred onesnaženostjo.

Crème Fraîche® de Beauté Moisturising Rich Cream
48-urna bogata vlažilna krema, 30 ml

Crème Fraîche® de Beauté Moisturising Plumping Cream
48-urna vlažilna krema, 30ml

Crème Fraîche® de Beauté Moisturising Mattifying Fluid
48-urni vlažilni fluid z učinkom matiranja, 50 ml

Inovacija NUXE

Crème fraîche® de beauté – linija, ki koži nudi 48-urno vlaženje in jo ščiti pred onesnaženostjo

Laboratorij Nuxe je izpopolnil linijo Crème fraîche® de beauté, ki koži nudi 48-urno vlaženje(1), jo ščiti pred onesnaženostjo in jo pomirja. Nova formula poveča zaščito kože in zagotavlja čutni užitek dolgotrajnega naravnega vlaženja.

Crème fraîche® de beauté združuje čutno svežino in pomirjujočo nežnost, saj vsebuje naravne rastlinske mlečke in izvleček rdeče alge. Ta intenzivno in neprekinjeno vlaži epidermis, hkrati pa nudi občutek pomirjene kože, ki ga zagotavlja tudi mlečna infuzija(2). Rastlinski mlečki kožo intenzivno vlažijo in jo ščitijo pred onesnaženostjo.

Crème fraîche® de beauté je kot parfum, ki z ženstvenimi dišečimi notami uročijo vse vaše čute z nežnim cvetličnim podpisom – z zgornjimi notami frezij in petitgrain-a, srednjimi notami cvetov pomarančevca in jasmina ter temeljno lesno noto.

Rezultati negovalne linije Crème fraîche® de beauté:
– koža je intenzivno navlažena, sveža in nežna pri 100% (2) prostovoljk;
– koža je pomirjena, občutek neudobja in razdraženosti je zmanjšan pri 100% (2) prostovoljk.

Nasveti in lepotni triki

Naši nasveti za lepo in navlaženo kožo

1: Izberite ustrezen ritual čiščenja kože! Uporabite izdelek, ki se ne spira z vodo (micelarna vodica ali mleko za odstranjevanje ličil). Enkrat tedensko naredite nežen piling, s katerim boste odstranili odmrle celice in koži povrnili sijaj.

2: Zjutraj in/ali zvečer kot podlago nanesite serum, ki bo vašo kožo odžejal, nato pa vlažilno kremo. Izberite teksturo, ki je primerna vašemu tipu kože:

– za mešano kožo izberite 48-urni vlažilni fluid z učinkom matiranja,

– za normalno kožo uporabite 48-urno vlažilno kremo,

– za suho do zelo suho kožo uporabite 48-urno obogateno vlažilno kremo.

3: Enkrat tedensko si vzemite čas in na obraz nanesite 48-urno vlažilno SOS masko. Pustite delovati 10 minut, da se vaša koža napije vode in da se v trenutku pomiri občutek neudobja.

Popijte dovolj tekočine (najmanj 1 liter na dan), saj bo to navlažilo vašo kožo od znotraj. Prav tako se skušajte izogniti dejavnikom, ki vašo kožo izsušijo (nenadna sprememba temperature, mraz, pretirano ogrevanje …). Z ustrezno nego za obraz kožo zaščitite tudi pred onesnaženostjo.

Če je vaša koža občutljiva, priporočamo, da zjutraj in zvečer kot podlago nanesete serum Crème fraîche® de beauté, nato pa obogateno vlažilno kremo. Ti dve vlažilni formuli, ki kožo pomirita in zaščitita pred onesnaženostjo, sta vaša prava izbira.

Kožo predhodno očistite ali odstranite ličila z ustreznim izdelkom za občutljivo kožo (kot je NUXE-ova linija čistilcev iz cvetnih listov damaščanske vrtnice).

> Za še več svežine vlažilno masko pred uporabo postavite za 15 minut v hladilnik.

> Nimate časa pustiti maske delovati na obrazu čez dan? Pa jo uporabite ponoči! Nanesite srednje debeli sloj pred spanjem in se potopite v globok spanec!

> Da bo delovanje maske še bolj intenzivno, je priporočljivo pred nanosom narediti piling obraza, s čimer boste odstranili odmrle celice, ki so se nakopičile na koži, in svoji koži povrnili sijaj.

Da boste izkoristili vse dragocenosti izredno sveže teksture in da bo rezultat ultra »polna« koža, razporedite dva pritiska vlažilnega seruma med dlani.  Iztegnjene dlani položite na sredino obraza. Nežno drsite od notranjosti proti zunanjemu delu, zaključite pa na vratu. Tekstura se na koži stopi in nudi takojšen učinek dobrega počutja. Počakajte minutko, nato nanesite še kremo, ki kožo vlaži in ščiti pred onesnaženostjo.

Aktivni izvlečki linije Crème fraîche® de beauté

Nežnost rastlinskih mlečkov v kombinaciji z visokotehnološkim izvlečkom iz rdeče alge(3)

Rastlinski mlečki so rezultat emulzije med vodotopnimi deli (vodnimi) in maščobotopnimi (oljnimi) deli rastlin, ki omogočajo koncentracijo vseh aktivnih molekul. Laboratorij Nuxe je natančno izbral rastlinske mlečke 7 rastlin (akacija, rumeni grah, zeleni čaj, mandelj, oves, kokos, soja), znanih po svojih vlažilnih in pomirjujočih lastnostih, ki kožo mehčajo in zdravijo. Ta enkratna kombinacija je odličen koktajl  za vsakodnevno nego dehidrirane kože.

Nuxe je izbral visokotehnološki izvleček iz rdeče alge, Furcellaria Lumbricalis, ki je razširjena v Baltskem morju. Gre za morski sladkor, imenovan tudi oligfurcelaran, ki se ga pridobi z inovativnim in zelenim postopkom: ko je sladkor izločen iz rastline, se ga razdrobi in nato rehidrira v raztopini, obogateni z morskimi solmi, da se dobi visokotehnološki koncentrat(3). Zaradi dodajanja oligo elementov je struktura molekule podobna strukturi hialuronske kisline. Zaradi delovanja na neprepustna stičišča kožnih celic in hialuronsko kislino v epidermisu, ta aktivna sestavina deluje dvojno, in sicer kožo vlaži in ščiti pred onesnaženostjo. Ker je upravljanje s proizvodnjo energije nadzorovano in ker ne nastajajo odpadki, ki bi onesnaževali okolje, se ta aktivna sestavina uvršča k »trajnostnemu razvoju«.

Nuxe je v ekskluzivni cvetlični kompleks združil vse dragocene koristi mandljevih cvetov s tistimi, ki jih nudijo cvetovi pomarančevca. Zaradi kratkotrajnosti in krhkosti cvetnih listov je izločanje pravi podvig. Kompleks združuje lastnosti obeh cvetov, ki kožo pomirijo in mehčajo.

Raziskave Laboratorija NUXE

Vlaženje, ki ščiti pred onesnaženostjo

Dehidrirani koži primanjkuje vode. Znaki: na površju kože se začnejo pojavljati majhne gubice, koža je neudobna, čuti se zategovanje (predvsem po umivanju z vodo), vendar ne vedno. Dehidracija lahko prizadene vse tipe kože (suha, normalna, mešana, mastna) in ne zgolj suhe kože!

Onesnaženost je eden glavnih povzročiteljev dehidracije kože. Fini delci, izpušni plini, cigaretni dim, težke kovine in ozon so onesnaževalci, ki oslabijo kožno bariero. Koža zato postaja vse bolj dehidrirana, pojavljati se začnejo gubice (dehidracijske linije), koža postane neudobna. Zato jo je treba zaščititi z nego, ki ji nudi intenzivno vlaženje in jo ščiti pred onesnaženostjo.
Laboratorij Nuxe je odkril izjemne lastnosti rastlinskih mlečkov v kombinaciji z visokotehnološkim izvlečkom iz alge(3). Ta kombinacija nudi 48-urno intenzivno vlaženje in kožo ščiti pred onesnaženostjo.
*Nuxe je najel storitev neodvisnega testnega laboratorija, ki je izpeljal neprecedenčen test proti onesnaženosti v resničnih pogojih in sicer v centru Pariza, v poletnem času, ko je onesnaženost najvišja. Test je pokazal kar 4-kraten učinek ščita pred onesnaženostjo s Crème Fraîche® de Beauté.

* pri NUXE
(1) Kronometrični test izpeljan na 10-ih prostovoljcih.
(2)Test uporabnosti izpeljan pod dermatološkim nadzorom na 20-ih prostovoljkah – % prostovoljcev, ki se je strinjal s trditvijo po prvem nanosu  Crème fraîche® de beauté 48-urnega vlažilnega fluida za matiranje.
(3) High tech = visoka tehnologija
(4) Test izpeljan na 21-ih prostovoljkah po nanosu Crème Fraîche za normalno kožo. Rezultat  v primerjavi s predelom, ki ni bil negovan s Crème Fraîche de Beauté.