//Crème Fraîche de Beauté
Crème Fraîche de Beauté2022-08-16T09:49:38+00:00

Inovacija NUXE

Crème fraîche® de beauté – linija, ki koži nudi 48-urno vlaženje in jo ščiti pred onesnaženostjo

Prenovljena linija Crème fraiche de beauté je izvrstna 48-urna⁽¹⁾ vlažilna rešitev za vsak tip kože, zahvaljujoč se izjemno čutnim formulam, ki so bile skrbno razvite v Laboratoriju NUXE. Za takojšnje in dolgotrajno vlaženje poskrbijo veganske* formule. Izdelki združujejo čutno svežino in pomirjujočo nežnost, saj vsebujejo mehkobo rastlinskega mlečka in olja sladkega mandlja ter izvleček rdečih morskih alg, ki ima učinek podoben hialuronski kislini. 100 % uporabnikov je potrdilo vlažilno moč(2) nove linije Crème fraiche.

Nežni izdelki iz linije Crème fraiche de beauté za nego kože spoštujejo kožni mikrobiom(3). Formule so preverjene na podlagi strokovnega znanja na področju mikrobiologije v Laboratoriju NUXE in skrbno ohranjajo ravnovesje kože ter skrbijo za svežino in navlaženost kože.

Čuten užitek za vašo kožo

S paleto izjemno privlačnih tekstur odkrijte vse čutne užitke popolnega vlaženja vaše kože. Linija ponuja bogat izbor tekstur izdelkov, od najbogatejše, maslene teksture, žametaste teksture, pa vse do lahke.

Zasvajujoč ikonski vonj linije Crème fraiche de beauté je kot parfum, ki z ženstvenimi dišečimi notami in z nežnim cvetličnim podpisom uroči vse vaše čute.

Čudovite note pomarančnih cvetov so okrepljene z nežno lesno osnovo cedre.

Glavna sestavina: edinstvena kombinacija rastlinskega mlečka in olja sladkega mandlja

Za takojšnje in dolgotrajno vlaženje je NUXE združil rastlinski mleček in olje sladkega mandlja. Zaradi vsebnosti hidrofilnih molekul mleček sladkega mandlja zadržuje molekule vode na površini kože, kar zagotavlja takojšen učinek vlaženja.

Sladko mandljevo olje se pridobiva s hladnim stiskanjem, kar je zelen in okolju prijazen postopek. Bogata vsebnost maščobnih kislin in vitaminov pomaga tudi pri zadrževanju vode globoko v koži in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Tako je linija Crème fraiche de beauté res prava inovacija za vlaženje vaše kože.

Kateri Crème fraîche de beauté® je pravi zame?

  • Imate normalno kožo? Uživajte v slastnem žametnem zaključku kreme, za takojšnen učinek bolj napete in sijoče kože? 48–urna vlažilna krema Crème Fraîche® de Beauté je pravi izbor za vas.
  • Ali imate mešano kožo? Izberite matirni fluid, saj njegova lahka tekstura ustvari takojšen mat učinek in krči pore. 48-urni vlažilni fluid z učinkom matiranja Crème Fraîche® de Beauté je pravi izbor za vas.
  • Imate suho kožo? Maslena tekstura bogate kreme je idealna za vas. Z bogato vsebnostjo karitejevega masla in masla moringe kožo ščiti in pomirja. 48–urna bogata vlažilna krema Crème Fraîche® de Beauté je pravi izbor za vas.

Kolekcija Crème fraîche® de beauté

Crème Fraîche® de Beauté Moisturising Rich Cream
48-urna bogata vlažilna krema, 30 ml

Crème Fraîche® de Beauté Moisturising Plumping Cream
48-urna vlažilna krema, 30ml

Crème Fraîche® de Beauté Moisturising Mattifying Fluid
48-urni vlažilni fluid z učinkom matiranja, 50 ml

Nasveti in lepotni triki

Naši nasveti za lepo in navlaženo kožo

1. Izberite ustrezen ritual čiščenja kože! Uporabite izdelek, ki se ne spira z vodo (micelarna vodica ali mleko za odstranjevanje ličil). Enkrat tedensko naredite nežen piling, s katerim boste odstranili odmrle celice in koži povrnili sijaj.

2. Zjutraj in/ali zvečer kot podlago nanesite serum, ki bo vašo kožo odžejal, nato pa vlažilno kremo. Izberite teksturo, ki je primerna vašemu tipu kože:

3. Enkrat tedensko si vzemite čas in na obraz nanesite 48-urno vlažilno SOS masko. Pustite delovati 10 minut, da se vaša koža napije vode in da se v trenutku pomiri občutek neudobja.

Kako pomagati dehidrirani ali izsušeni koži?

Popijte dovolj tekočine (najmanj 1 liter na dan), saj bo to navlažilo vašo kožo od znotraj. Prav tako se skušajte izogniti dejavnikom, ki vašo kožo izsušijo (nenadna sprememba temperature, mraz, pretirano ogrevanje …). Z ustrezno nego za obraz kožo zaščitite tudi pred onesnaženostjo.

Imam občutljivo kožo. Je linija Crème fraîche® de beauté moja prava izbira?

Če je vaša koža občutljiva, priporočamo, da zjutraj in zvečer kot podlago nanesete serum Crème fraîche® de beauté, nato pa obogateno vlažilno kremo. Ti dve vlažilni formuli, ki kožo pomirita in zaščitita pred onesnaženostjo, sta vaša prava izbira.

Kožo predhodno očistite ali odstranite ličila z ustreznim izdelkom za občutljivo kožo (kot je NUXE-ova linija čistilcev iz cvetnih listov damaščanske vrtnice).

*Veganska formula brez sestavin ali derivatov živalskega izvora.

(1) Test izpeljan na 10-ih prostovoljcih.

(2) Test uporabnosti izpeljan pod dermatološkim nadzorom na 22-ih prostovoljcih – % zadovoljstva takoj po nanosu vlažilne kreme za normalno kožo, bogate vlažilne kreme za suho kožo ali vlažilnega fluida z učinkom matiranja za mešano kožo.

(3) Kvantitativna in kvalitativna analiza mikroorganizmov na površini kože (kožni mikrobiom) pred in po 28-dnevni uporabi izdelkov Crème fraîche de beauté®.