//Aquabella
Aquabella2019-06-03T06:41:47+00:00

Aquabella

Lepotni ritual za mešano kožo v 3 korakih

Nov lepotni ritual z belim lokvanjem in hialuronsko kislino naravnega izvora, ki vidno izboljšuje kakovost kože – ta je matirana, gladka in sijoča, pore pa so zmanjšane. Za mešano kožo, za vse starosti.

Aquabella®  paket za mešano kožo
Popolna nega za mešano kožo

Aquabella® Gelée Purifiante Micro-exfoliante usage quotidien
Čistilni gel z mikro čistilnimi delci za vsakodnevno uporabo, 150 ml

Aquabella® Lotion-Essence Révélatrice de beauté
Losjon za vlaženje, glajenje in krčenje por, 200 ml

Aquabella® Emulsion Hydratante Révélatrice de beauté
Vlažilna emulzija za matiranje, glajenje in prikrivanje nepravilnosti, 50 ml

Aquabella

Vlaženje po meri mešane kože

Laboratorij NUXE je s kombinacijo dveh naravnih aktivnih sestavin – belega lokvanja in hialuronske kisline naravnega izvora – našel rešitev za večno dilemo, ki jo ima mešana koža. Cilj laboratorija je bil temeljito navlažiti dehidrirane predele in prečistiti mastne predele ter tako koži omogočiti, da končno razkrije svojo sijočo, naravno svežino, brez mastnega sijaja.

Odkrijte svoj nov lepotni ritual:

  1. Čistilni gel z mikro čistilnimi delci za vsakodnevno uporabo – odpravlja odvečen sebum, gladi nepravilnosti
  2. Losjon za vlaženje, glajenje in krčenje por – vlaži, gladi, krči pore
  3. Vlažilna emulzija za matiranje, glajenje in prikrivanje nepravilnosti – matira, gladi, razkrije sijaj

Izjemno lahke teksture ter sveža ženstvena dišava, ki spominja na morsko sapico. V njej se prepleta cvetlična sladkost jasmina z vodnimi notami kumar in mikavnim pridihom limone.

Laboratorij NUXE je prvič ustvaril 100% Naraven »Blur« kompleks (patent) za naravno olepšanje kože.

Nasveti in lepotni triki

Naši nasveti za lepoto mešane kože

Mešana koža zahteva nego, ki je kreirana posebej zanjo. Naša rešitev: lepotni ritual Aquabella.

1. Korak: Vsak dan temeljito očistite kožo s Čistilnim gelom z mikro čistilnimi delci za vsakodnevno uporabo. Naravne modre mikro kapljice kožo globinsko očistijo brez učinka izsušitve. Iz dneva v dan gel odstranjuje prekomeren sebum in nepravilnosti na koži, zato ta postane čista, sveža in sijoča.

2. Korak: Uporabite Losjon za vlaženje, glajenje in krčenje por. Njegova lahka tekstura obraz ovije v tančico svežine in izboljšuje teksturo kože: pore so zmanjšane, polt pa sveža in mehka.

3. Korak: Dokončajte ritual z vlažilno emulzijo, ki se v stiku s kožo stopi in ustvarja izjemno osvežujoč občutek »gole kože«. Zagotavlja ciljano delovanje, prilagojeno potrebam različnih delov mešane kože: vlaži suhe (beli lokvanj in glicerin) in hkrati matira mastne predele (silicijev prah).

Nasvet: Ob nanosu izdelke vedno nežno vmasirajte, s čimer boste stimulirali lojne žleze in izzvali najboljši efekt.

Izdelke Aquabella lahko uporabljajo tako ženske kot tudi moški vseh starosti, ki imajo mešano kožo.

Osebam z mešano kožo priporočamo uporabo izdelkov Aquabella vse leto. Vendar pa na stanje kože vplivajo tudi hormonske spremembe, menjava podnebja oziroma letnih časov, prehrana, stres … V takih primerih se lahko izdelki iz linije Aquabella uporabljajo le občasno oziroma po potrebi.

Nizke temperature lahko povzročijo poškodbe na koži (suha koža, zategovanje, neudobje), tudi pri mešani. Takoj, ko opazite negativne spremembe, zmešajte nekaj kapljic čudežnega suhega olja Huile Prodigieuse z Aquabella Vlažilno emulzijo za matiranje, glajenje in prikrivanje nepravilnosti. Če je mogoče, to storite pred spanjem. Olje bo nahranilo suhe predele.

Raziskave Laboratorija NUXE

Vlaženje s prilagojenim delovanjem za mešano kožo

Mešana koža ima mastne predele v osrednjem delu obraza (čelo, nos, brada), ki se imenuje T-predel, ter normalne do suhe predele na preostalih delih obraza. T-predel ima nepravilnosti, kot so masten sijaj, ogrci ali komedoni, razširjene pore … Vse to spremeni kakovost in izgled kože.

Do mešane kože pride zaradi neravnovesja, ki ga povzroči prekomerno izločanje sebuma (hiperseboreja) in abnormalno širjenje bakterij. Zato se na tem predelu začnejo kopičiti tudi odmrle kožne celice in govorimo o hiperkeratinizaciji.

Mešana koža potrebuje vsakodnevno vlaženje. To je prvi nasvet za lepo kožo, še posebej pa je vlaženje pomembno pri mešani koži, saj ima tudi suhe predele. Kljub temu pa samo vlaženje ni dovolj, mešana koža zahteva tudi ciljano nego na T-predelu, ki potrebuje ustrezno čiščenje in svežino.

Linija Aquabella predstavlja lepotni ritual v treh korakih, ki je prilagojen potrebam mešane kože. Zaradi edinstvene kombinacije belega lokvanja, hialuronske kisline naravnega izvora in Naravnega »Blur« kompleksa izdelki Aquabella nudijo optimalno navlažitev in poseben olepševalni učinek prav na T-predelu. Mešani koži je na naraven način vrnjena čistost in naravna lepota.

»Za pravilno nego mešane kože potrebujete dobro vlaženje v kombinaciji s ciljanim delovanjem na T-predelu.«

Ingrid Pernet, direktorica znanstvenega oddelka Laboratorija NUXE

Aktivne sestavine

Vlažilna svežina belega lokvanja in hialuronske kisline naravnega izvora in olepševalni učinek Naravnega »Blur« kompleksa

Nymphaea alba ali beli lokvanj je simbol čistosti, z odprtjem svoji lepih dišečih cvetov pa oznanja prihod poletja. V grščini pomeni »božanstvo vod« in ima pomembno vlogo pri oskrbi vode s kisikom, njenem čiščenju ter sodeluje pri razvoju vodnega življenja.

NUXE je izbral izvleček, pridobljen iz cvetov belega lokvanja, gojenega na Madagaskarju. Pomaga vzdrževati učinkovito ter zagotavlja posebno delovanje na mastnih predelih. Ker torej hkrati vlaži in čisti, je idealen za nego mešane kože.

Hialuronska kislina je molekula, ki se nahaja v različnih tkivih telesa, tudi v koži, znana pa je po svojih vlažilnih lastnostih. Hialuronska kislina v izdelkih iz linije Aquabella je 100% naravnega izvora, ki se pridobiva s pomočjo biotehnologije iz botaničnega substrata (pšenica ali pesa). Zaradi svoje visoke molekularne teže na površini kože oblikuje neokluziven vlažilni film in tako uravnava izhlapevanje vode. Deluje kot goba, saj je sposobna zadrževati vodo in vlažilni učinek na vseh predelih obraza.

Laboratorij NUXE je prvič ustvaril 100 % Naraven »Blur« kompleks (patent) za naravno olepšanje kože.

Blur je opis kozmetičnih izdelkov s sposobnostjo vizualnega prikrivanja nepravilnosti (na primer razširjenih por), s takojšnjim izboljšanjem izgleda kože. Običajno so narejeni predvsem iz silikonskih elastomerov in nežnih odbojnih pigmentov, ki mašijo pore. NUXE pa je ustvaril Naraven “Blur” kompleks, ki temelji na kombinaciji sladkorja iz ovsa, izvlečka iz zelene leče in izvlečka kapucinke.

Njegova učinkovitost je dokazana s strani prostovoljcev, in sicer takoj po nanosu, kot tudi po določnem času uporabe.

Značilnosti:

  • Pomirja in izboljšuje teksturo kože
  • Zmanjšuje masten sijaj in matira
  • Izboljšuje sijaj in svežino polti