//Vlaženje in pomiritev občutljive kože
Vlaženje in pomiritev občutljive kože2018-10-30T12:30:10+00:00

Vlaženje in pomiritev občutljive kože

Pomirjujoča nega za občutljivo kožo vsebuje naravno dišavo in je brez alergenov.

Émulsion Lissante Hydratante 24H
Vlažilna emulzija z naravnimi celicami klementin, 40 ml

Crème Lissante Hydratante 24H
Obogatena vlažilna krema z naravnimi celicami klementin, 40 ml

Contour des Yeux Défatigant
Krema za predel okoli oči z naravnimi celicami klementin, 15 ml

O liniji negovalnih izdelkov, ki kožo vlažijo in pomirijo

Je vaša koža žejna? Poživite jo z bio izdelki za vlaženje kože na obrazu, ki jih je razvil Laboratorij NUXE.

Odkrijte prednosti celic klementin! Lahka emulzija Émulsion Lissante Hydratante 24H BIO-BEAUTÉ® učinkovito odžeja normalno in mešano kožo ter zagotavlja optimalno 24-urno vlaženje. Bio vlažilna emulzija za nego kože na obrazu z vitaminizirano dišavo se ob nanosu stopi, njena lamelna tekstura pa zagotavlja takojšnje udobje kože. Fine izrazne linije, ki nastanejo zaradi dehidracije kože, so takoj zabrisane, koža pa je ponovno mehka in čvrsta.

Za suho in zelo suho kožo je na voljo bio obogatena vlažilna krema Crème Lissante Hydratante 24H BIO-BEAUTÉ®, ki vsebuje slastno žametno teksturo. Poskrbi za osupljiv učinek gladke kože, kožo vlaži 24 ur in ji vrača mehkobo ter čvrstost.

Ne glede na tip kože poskrbite tudi za svoje oči. Krema za predel okoli oči Contour des Yeux défatigant BIO-BEAUTÉ® vsebuje pomembne aktivne sestavine, ki ustrezajo vsem potrebam tega izredno občutljivega predela. Krema za nego kože okoli oči kožo poživi in zgladi, nudi anti-age učinek, zmanjšuje vidnost podočnjakov in temnih kolobarjev ter ustvari spočit in svež pogled.

Dopolnite svoj lepotni ritual in se počutite kot na počitnicah s pomočjo satenastega olja Huile Satinée Nourrissante & Tonifiante, ki vsebuje izvleček citronke s Korzike ter rastlinsko olje. Bio olje za nego telesa se hitro vpije in intenzivno nahrani suho kožo. Vsebuje izjemno dišavo, zaradi oljne teksture, ki se v trenutku vpije, pa bo vaša koža svilnato gladka.