//Izjemno hranljiva nega
Izjemno hranljiva nega2018-10-30T12:33:26+00:00

Izjemno hranljiva nega

Bio certificirana linija izdelkov za nego kože s cold kremo.
Gre za nego, ki vsakodnevno nahrani, ščiti in pomiri občutljivo, suho in zelo suho kožo.

Stick Lèvres Haute Nutrition 8H
8-urni visoko hranljivi stik za ustnice, 4 g

Crème Visage Haute Nutrition
Visoko hranljiva krema za obraz z naravno cold kremo, 40 ml

Lait Corps Haute Nutrition
Visoko hranljivo mleko za telo z naravno cold kremo, 150 ml

Crème Mains Haute Nutrition
Visoko hranljiva krema za roke z naravno cold kremo, 50 ml

Izjemno hranljiva linija izdelkov za nego kože s cold kremo

BIO BEAUTÉ® by NUXE je izumil izjemno hranljivo linijo izdelkov za nego kože s cold kremo, certificirano bio. Hranilni bio izdelki za nego kože na obrazu in telesu vsakodnevno vlažijo, ščitijo in pomirijo občutljivo suho in zelo suho kožo.

Obraz je najbolj izpostavljen ostrim zimskim razmeram in vročemu poletnemu soncu. Krema za obraz z bio cold kremo koži vrača resnično udobje, saj jo intenzivno nahrani, ščiti njeno bariero ter pomirja najbolj občutljivo povrhnjico. Kakšne so prednosti kreme za obraz z naravno cold kremo BIO-BEAUTÉ®? Bogata tekstura, ki se hitro vpije in ne pušča mastnega filma, ter opojni vonj mandlja.

Vendar pa boste v celoti zaščiteni šele z nanosom visoko hranljivega stika za ustnice Stick lèvres Haute Nutrition 8H BIO-BEAUTE®, ki občutljive, suhe in poškodovane ustnice hrani 8 ur ter jih ščiti in pomirja.

Dan začnite z nežnostjo visoko hranljivega  mleka za telo z naravno cold kremo BIO-BEAUTÉ®, ki kožo intenzivno nahrani, ščiti, pomiri in ji zagotavlja trajno udobje. Resnično boste uživali v bogatem kremastem izdelku za nego telesa in njegovem slastnem vonju.

Poslovite se tudi od suhe in grobe kože na rokah z visoko hranljivo kremo za roke Crème Mains Haute Nutrition BIO-BEAUTÉ®. Zaradi izjemno topljive in nelepljive teksture je koža na rokah mehka in pomirjena.