Nega ustnic2018-12-07T11:48:58+00:00

Nega ustnic

100 % naravna mazila za ustnice obnavljajo in polepšajo ustnice s pomočjo sadnega masla in sadnih olj.

Baume Lèvres Réparateur au Beurre d’Abricot
Mazilo za ustnice z mareličnim maslom, 15 ml

Baume Lèvres Réparateur Teinté Framboise
Obarvano mazilo za obnavljanje ustnic – z odtenkom maline, 15 ml

Baume Lèvres Réparateur Teinté Pêche
Obarvano mazilo za obnavljanje ustnic – z odtenkom rožnate breskve, 15 ml

Stick Lèvres Haute Nutrition 8H
8-urni visoko hranljivi stik za ustnice, 4 g

Linija izdelkov za nego ustnic

Ustnice so eden izmed najbolj občutljivih predelov obraza, a so pogosto zanemarjene. Zato je Laboratorij NUXE za njihovo nego oblikoval bio izdelke iz sadnih olj in masla, ki ustnice omehčajo in jim vračajo sijaj. Čudež narave in popolno čutnost boste našli v bio mazilih za ustnice, ki so 100 % naravnega izvora.

Ženske, ki znajo poskrbeti za svoje ustnice in jih negovati, imajo vedno pri sebi bio mazilo za ustnice Laboratorija NUXE. Izdelek je na voljo v priročni in higienični tubici. Testiran je bil v ekstremno hladnih podnebnih razmerah v Kanadi. Tudi vi ponudite svojim ustnicam udobje ter čutnost, ki si ju zaslužijo tako pozimi kot tudi poleti!

Kateri izdelek boste izbrali?

Mazilo za ustnice Baume Lèvres Réparateur BIO-BEAUTÉ® je bio izdelek za nego ustnic z mareličnim maslom, ki poškodovane ustnice nahrani, obnavlja in navlaži. Slastno topljiva tekstura, odišavljena z notami hruške in slive, polepša ustnice in jim nudi bleščeč sijaj.

Obarvano mazilo Baume Lèvres Réparateur teinté Framboise BIO-BEAUTÉ® je bio izdelek za nego ustnic iz pulpe maline, ki navlaži in ščiti poškodovane ustnice. Zaradi odtenka maline in topljive teksture so ustnice božanske in naravno čutne.

Če uživate v raznolikosti, lahko izmenično uporabljate dva različna odtenka obarvanih mazil. Mazilo z odtenkom rožne breskve Baume Lèvres Réparateur teinté Pêche BIO-BEAUTÉ® nežno ljubkuje ustnice. Ker vsebuje pulpo breskve,  je nežno obarvan in izvrstnega okusa.