//Nega telesa z izvlečkom BIO organske citronke s Korzike
Nega telesa z izvlečkom BIO organske citronke s Korzike2018-11-13T20:54:23+00:00

Nega telesa z izvlečkom BIO organske citronke s Korzike

Izdelki za nego telesa Bio-Beauté® by NUXE, ki kožo očistijo, navlažijo, nahranijo in zaščitijo.
Linija temelji na sadnih izvlečkih in rastlinskih oljih, ki nudijo izjemen užitek pri vsakodnevni skrbi za kožo.

Bio Beauté by Nuxe Lemonade Summer
Poletni paket za nego telesa

Huile de Douche Hydratante & Tonifiante
Vlažilni in hranilni oljni gel za tuširanje, 200 ml

Gel-Crème Express Hydratant 24h & Tonifiant
24-urna gelna krema, ki kožo vlaži in napne, 200 ml

Huile Satinée Nourrissante & Tonifiante
Satenasto olje, ki kožo hrani in napne, 100 ml

Déodorant Fraîcheur 24H Roll On
24-urni osvežujoči dezodorant, 50 ml

Gelée Exfoliante & Tonifiante
Piling gel za telo, 150 ml

Inovacija Bio-Beauté®

BIO koktajl za nego kože

Koktajl za nego telesa Bio-Beauté® by NUXE kožo vlaži* in tonizira**, hkrati pa nudi trenutke čistega užitka za telo in duha! Poživljajoč ritual za nego telesa kožo očisti, navlaži, nahrani, osveži, učvrsti in tudi odišavi.

Bio-Beauté® by NUXE je združil izvlečke iz bio citronke s Korzike, ki je poznana po svojih poživljajočih lastnostih, z aktivnimi sestavinami rastlinskih olj***, ki so bogata z esencialnimi maščobnimi kislinami in imajo izjemno afiniteto s kožo. Izdelki vsebujejo izjemne aktivne sestavine, prijetne teksture ter vitaminizirano in sonca polno dišavo.

Nasveti in lepotni triki

Naši nasveti, kako negovati in polepšati telo

  1. Kožo vsak dan umijem z oljnim gelom za tuširanje Huile de douche Hydratante & Tonifiante. Njegova satenasta tekstura nežno očisti in mehča kožo, zato postane prhanje pravi užitek!
  2. Enkrat ali dvakrat tedensko uporabim piling gel Gelée Exfoliante & Tonifiance. Zahvaljujoč pudrom iz koščic marelic bodo odmrle celice odstranjene, tekstura kože pa gladka in izboljšana.
  3. Kožo navlažim z gelno kremo Gel-Crème Express Hydratant 24h & Tonifiant. Lepotni trik: izdelek nanesite na telo takoj po prhanju. Zaradi topljive teksture se v trenutku vpije v kožo, tako da se lahko takoj oblečete!

Če je moja koža suha, uporabim satenasto olje Huile Satinée Nourrissante & Tonifiante in koža bo ponovno mehka.

Seveda. Dezodorant Bio-Beauté® ne vsebuje alkohola in aluminijevih soli, zato je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo in depilirano kožo.  Nudi 24-urno**** zaščito,  na koži zagotovo ne pušča belih sledi, niti rumenih madežev na oblačilih.

Bio Beauté raziskava

Linija, ki vsakodnevno vlaži in tonizira vaše telo

Očistite kožo: tako kot pri vsakem lepotnem ritualu, je tudi pri negi telesa prvi korak higiena! Odstraniti je potrebno nečistočo in umazanijo, ki se kopiči na površini kože in ji preprečuje dihanje. S to potezo boste kožo pripravili na nadaljnjo nego.

Navlažite kožo: vlaženje kože je brez dvoma najpomembnejši del lepotnega rituala. Le dobro navlažena koža je namreč sveža in sijoča.

Kožo po potrebi nahranite: za suho kožo, ki jo zateguje, samo vlaženje ni dovolj. Takšna koža potrebuje tudi maščobo, ki jo obnovi in okrepi njeno zaščitno bariero. Ta korak je pomemben predvsem zato, ker je koža na telesu pogosto podvržena številnim preizkušnjam, kot so drgnjenje  oblačil, posteljnine, brisač po prhanju, kar še dodatno spodbuja nastanek suhe in hrapave kože. Zato je v takem primeru treba uporabljati prilagojeno nego za telo, ki kožo nahrani in ji vrača udobje ter mehkobo.

Potenje je izredno pomembno za ravnovesje našega organizma, saj pomaga vzdrževati pravilno telesno temperaturo. V osnovi je znoj brez vonja, a ga razgradijo določene bakterije, ki proizvajajo hlapljive snovi neprijetnega vonja, kar je lahko za posameznika in okolico izredno neprijetno. Na voljo sta dve vrsti izdelkov:

  • antiperspiranti, ki blokirajo potenje,
  • dezodoranti, ki delujejo na bakterije, zaradi katerih nastane neprijeten vonj.

Bio-Beauté® ponuja dezodorant, katerega učinkovitost temelji na esencialnih oljih, ki nevtralizirajo vonj.

Aktivne sestavine

S soncem obsijana citronka s Korzike in rastlinska olja za čudovito telo

Citronka je ovalen rumen sadež, ki izhaja iz iste družine kot limona. Na Korziki je Bio-Beauté® by NUXE izbral lokalno zadrugo bio pridelovalcev, ki jih odlikuje kakovost proizvodov, saj je sadje ročno pobrano in ni obdelano. Oljni izvleček iz citronke s Korzike, ki se nahaja v osrčju izdelkov za nego telesa Bio-Beauté, je nastal z 12-urnim namakanjem celih sadežev v bio sončničnem olju. Vsebuje za kožo izredno dragocene sestavine, med drugimi tudi esencialne maščobne kisline (omega-3 in omega-6) ter flavonoide iz citrusov, ki so poznani po svojih poživljajočih lastnostih.

Da bi združili učinkovitost in nežnost,vsebujejo izdelki za nego telesa Bio-Beauté® visoko koncentracijo aktivnih sestavin rastlinskih olj*** (sončnica, makadamija in sezam******), ki imajo visoko afiniteto s kožo in so prilagojena vsakemu izdelku posebej. Ta olja so bogata z maščobnimi kislinami, zato imajo hranilne in vlažilne lastnosti, idealne za polepšanje telesa.

*Razen osvežujoči dezodorant Déodorant Fraîcheur 24H in piling gel Gelée Exfoliante Tonifiante.
**Razen osvežujoči dezodorant Déodorant Fraîcheur 24H.
***Razen osvežujoči dezodorant Déodorant Fraîcheur 24H.
****Klinični testi opravljeni na  20-ih prostovoljcih.
*****V skladu z dotičnimi izdelki.