//Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil
Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil2018-10-30T09:26:38+00:00

Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil

Naj se odstranjevanje ličil spremeni v trenutke užitka in nežnosti, ko s površine kože odstranjujete vse onesnažene delce.

Eau Micellaire Démaquillante Anti-Pollution
Čistilna vodica z izvlečkom bio belega grozdja, 200 ml

Mousse Nettoyante Anti-Pollution
Čistilna pena, ki ščiti kožo pred onesnaženostjo, 150 ml

Gelée d’Huiles Démaquillante Anti-Pollution
Čistilni oljni gel, ki ščiti kožo pred onesnaženostjo, 125 ml

Gelée Exfoliante Douce Anti-Pollution
Nežen piling gel, ki ščiti kožo pred onesnaženostjo, 60 ml

Inovacija BIO-BEAUTÉ®

Odstranjevanje onesnaženih delcev s površine kože

Popolno in nežno odstranjena ličila, očiščena koža in z njene površine odstranjeni onesnaženi delci?  V iskanju odgovora je nastala nova linija izdelkov za odstranjevanje ličil in čiščenje obraza BIO-BEAUTÉ®!

Ti negovalni izdelki, certificirani bio, iz 100 % naravnih aktivnih sestavin in s prijetnimi aktivnimi teksturami, nežno in učinkovito odstranijo ličila. Edinstven in nov kompleks v osrčju formul (izvleček iz semena moringovke in izvleček iz bio belega grozdja) omogoča odstranjevanje onesnaženih delcev s površine kože. Kakšne so prednosti BIO-BEAUTÉ®? Neustavljivo privlačen, 100 % naraven vonj z nežno noto jasmina in sadne vodice.

Nasveti in lepotni triki

Nasveti, kako dobro odstraniti ličila/očistiti kožo in odstraniti onesnažene delce s površine kože

Sem v časovni stiski in nisem ljubiteljica splakovanja z vodo: izberem micelarno čistilno vodico Eau Micellaire Démaquillante Anti-Pollution za hitro odstranjevanje ličil z obraza in oči.

Iščem izdelek za odstranjevanje ličil, ki je učinkovit in udoben: čistilni oljni gel Gelée D’Huiles Démaquillante Anti-Pollution visage et yeux je idealen zame.

Želim si dinamičen piling z učinkom »nove kože«: uporabim nežen piling gel Gelée Exfoliante Douce Anti-Pollution, ki je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo.

1) Zjutraj in zvečer uporabim izdelek za odstranjevanje ličil in čiščenje kože s kompleksom za odstranjevanje onesnaženih delcev s površine kože.

2) Nanesem losjon Lotion-Soin Détox Anti-Pollution et Eclat, s katerim razstrupim kožo, saj odstranim onesnažene delce in jo pripravim na nadaljnjo nego.

3) Kožo zaščitim tako, da omejim kopičenje onesnaženih delcev in jo hkrati navlažim z razstrupljajočim fluidom Fluide Détox Anti-Pollution et Eclat ali razstrupljajočo kremo Crème Détox Anti-Pollution et Eclat.

4) Enkrat ali dvakrat tedensko si vzamem čas za nežen piling Gelée  Exfoliante Douce Anti-Pollution, ki nudi učinek »nove kože«. Po njem nanesem z vitamini bogato detoks masko Masque Détox Eclat Vitaminé, ki polti povrne sijaj.

Strokovno znanje BIO-BEAUTÉ®

Bio linija, ki s kože odstrani ličila in onesnažene delce

Koža je ves dan v stiku z zunanjim okoljem. Nanjo se oprijema umazanija, ki se pomeša s potom, sebumom in ličili. Posledično koža ne diha več, pore se zamašijo, polt pa izgubi sijaj. Čiščenje kože in odstranjevanje ličil zjutraj in zvečer je pomemben korak, s katerim zagotovite, da bo koža še naprej lepa in sijoča. S to potezo jo boste pripravili tudi na nadaljnjo nego in zagotovili maksimalno učinkovitost nadaljnjih negovalnih izdelkov

Koža se vsak dan obnavlja in odstranjuje poroženele stare kožne celice. Včasih pa se vse poroženele kožne celice ne odstranijo in se posledično začnejo kopičiti na koži, kar povzroči nepravilnosti na teksturi kože. Poleg vsakodnevnega čiščenja je 1- do 2-krat tedensko priporočljivo narediti bolj dinamično čiščenje obraza, s čimer se odstrani odmrle celice in odmaši pore.

Onesnaženi delci nenehno napadajo našo kožo. Kopičijo se na površini kože, zato polt postane manj sijoča. V notranjosti pa ustvarjajo preveč prostih radikalov, ki poškodujejo celice. Zato je nujno, da vsak dan odstranimo te delce s primernimi in učinkovitimi izdelki.

Ti izdelki za čiščenje kože in odstranjevanje ličil vsebujejo edinstven kompleks, sestavljen iz izvlečka semen moringovke in iz izvlečka bio belega grozdja, ki omogoča odstranjevanje vseh onesnaženih delcev. Koža tako lahko ponovno zadiha.

Strokovna kombinacija

Skrivnost edinstvenega kompleksa, ki zagotavlja odstranjevanje onesnaženih delcev s površine kože v kombinaciji z nežnimi aktivnimi sestavinami

Izvleček iz bio belega grozdja je iz sorte Sultana, ki izhaja iz Turčije. Njegov rumeno-zelen sadež z visoko hranilno vrednostjo se danes goji po vsem svetu za pridelavo grozdja in rozin. Izvleček, ki so ga izbrali pri  BIO-BEAUTÉ®, je pridobljen z vodno ekstrakcijo iz celega sadeža. Bogat je s polifenoli, spojinami, ki so poznane po svojih antioksidacijskih lastnostih (1), in tako omogoča nevtralizacijo preseženih prostih radikalov, ki jih povzroča onesnaženje.

(1) Založniška družba Hindawi, BioMed mednarodna raziskava, obseg 2013, številka članka 718065

Moringovka je drevo, ki izvira iz Indije, danes pa uspeva  v številnih tropskih predelih sveta. Imenujemo jo tudi »čudežno drevo«, saj vsi deli drevesa, kot so cvetovi, listi, sadeži in korenine, vsebujejo veliko koristnih snovi in se lahko uporabljajo v prehranske, kozmetične in celo terapevtske namene (bolečine v sklepih, vnetja, uravnavanje ravni glukoze).

Natančneje, izvleček iz semen moringovke, izbran pri BIO -BEAUTÉ®, vsebuje čistilne peptide, ki omejujejo oprijemanje onesnaženih delcev na površino kože, v globini pa sprožijo njihovo odstranitev. Nedavne študije so prav tako pokazale, da ta izvleček deluje kot ščit, ki uspe zadržati dobre bakterije kožne flore v boju proti onesnaženju (1).

(1)In vitro test izpeljan na sestavini.

Za še več mehkobe in udobja med čiščenjem kože in odstranjevanjem ličil so pri BIO-BEAUTÉ® izbrali posebne aktivne sestavine za vsakega izmed svojih izdelkov: vlažilni rastlinski glicerin za micelarno čistilno vodico Eau Micellaire ter hranilno olje bio slive za čistilni oljni gel Gelée d’Huiles in nežen piling gel Gelée Exfoliante.