/Bio Beauté linije
Bio Beauté linije2018-11-13T20:57:28+00:00

Bio Beauté linije

Slastno organsko sadje in rastlinska olja v neustavljivo dišečih in čutnih linijah visokokakovostne organske kozmetike za nego kože.

Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil

Izjemno nežni izdelki za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil z izvlečkom organskega belega grozdja, namenjeni tudi najbolj občutljivi koži.

PREBERITE VEČ

Vlaženje in pomiritev občutljive kože

Organska 24-urna vlažilna in pomirjujoča nega s celicami organske klementine, z naravno dišavo, brez alergenov. Tudi za občutljivo kožo.

PREBERITE VEČ

Detoksikacija in zaščita pred onesnaženimi delci

Linija za razstrupljanje kože z vodico organske pomaranče in učinkom proti onesnaženosti, utrujeni koži vrača sijaj in svežino.

PREBERITE VEČ

Nega ustnic

Organski balzami za ustnice ustnicam nudijo hranljivo nego, dodajo volumen in jih obarvajo z nežno naravno barvo.

PREBERITE VEČ

Organska lepotna nega

Korekcijska BB krema ima teksturo “druge kože”, ki se takoj po nanosu prelije s kožo in prikrije nepravilnosti, gladi gube in fine linije, poenoti polt ter matira kožo. Koži nudi naraven izgled.

PREBERITE VEČ

Izjemno hranilna nega

Bogata in hranljiva certificirana organska nega z naravno cold kremo skrbi za vsakodnevno nego, zaščito in pomiritev suhe in zelo suhe občutljive kože.

PREBERITE VEČ

Nega telesa z izvlečkom BIO organske citronke s Korzike

Poživljajoč koktejl za napeto kožo z izvlečkom organske citronke s Korzike, organskimi rastlinskimi olji, izjemno slastnimi teksturami in dišavo sončnih citrusov.

PREBERITE VEČ

BIO-BEAUTÉ® by NUXE

Nova generacija bio certificiranih izdelkov za nego kože,
ki temelji na rastlinskih oljih in sadnih izvlečkih ter poskrbi za naravno in sijočo lepoto kože.

Edinstveni bio certificirani izdelki za nego kože

Nastanek linije BIO-BEAUTÉ® by NUXE

Aliza Jabès in njena strast do narave

Aliza Jabès je od nekdaj predana naravnim aktivnim sestavinam:

»Vedno sem bila prepričana, da narava lahko močno vpliva na lepoto naše kože. Zato sem v svojem laboratoriju, ki je strokovnjak za kreiranje naravne kozmetike, začela z novimi znanstvenimi raziskavami, da bi za kožo ustvarila najboljši možni odgovor na vedno bolj agresivne dejavnike iz okolja (onesnaženost, stres).
Po mnogih študijah je Laboratorij Nuxe odkril številne prednosti edinstvene kombinacije visoko koncentriranih aktivnih sestavin rastlinskih olj in najboljšega iz sadnih izvlečkov (celice, pulpa, pečke …). To je prelil v bio certificirane izdelke za nego kože.
Leta 2008 sem oblikovala znamko Bio Beauté® by Nuxe, linijo inovativnih in učinkovitih izdelkov za nego kože z edinstvenimi teksturami, ki ob uporabi nudijo popoln užitek in spoštujejo kožo.«