/Bio Beauté brend
Bio Beauté brend2018-10-30T09:16:01+00:00

Bio Beauté linije

Slastno organsko sadje in rastlinska olja ter maslo v neustavljivo dišečih in čutnih linijah visokokakovostne organske kozmetike za nego kože.

Čiščenje obraza in odstranjevanje ličil

Izjemno nežni izdelki za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil z izvlečkom organskega belega grozdja, namenjeni tudi najbolj občutljivi koži.

PREBERITE VEČ

Vlaženje in pomiritev občutljive kože

Organska 24-urna vlažilna in pomirjujoča nega s celicami organske klementine, z naravno dišavo, brez alergenov, namenjena “žejni” in občutljivi koži.

PREBERITE VEČ

Detoksikacija in anti-pollution

Linija za razstrupljanje kože z vodico organske pomaranče in učinkom proti onesnaženosti utrujeni koži vrača sijaj in svežino.

PREBERITE VEČ

Nega ustnic

Organski balzami za ustnice nudijo hranljivo nego, dodajo volumen in ustnice obarvajo z nežno naravno barvo.

PREBERITE VEČ

Organska lepotna nega

Korekcijska BB krema ima teksturo “druge kože”, ki se takoj po nanosu prelije s kožo in prekrije nepravilnosti, gladi gube in fine linije, poenoti polt ter matira kožo. Koži nudi naraven izgled.

PREBERITE VEČ

Izjemno hranilna nega

Bogata certificirana organska nega z naravno cold kremo skrbi za vsakodnevno zaščito in pomiritev suhe in zelo suhe občutljive kože.

PREBERITE VEČ

Nega telesa z izvlečkom BIO organske citronke s Korzike

Poživljajoč koktejl za napeto kožo z izvlečkom organske citronke s Korzike, organskimi rastlinskimi olji, izjemno slastnimi teksturami in dišavo sončnih citrusov.

PREBERITE VEČ

BIO-BEAUTÉ® by NUXE

Nova generacija bio certificiranih izdelkov za nego kože,
ki temelji na rastlinskih oljih in sadnih izvlečkih, poskrbi za naravno in sijočo lepoto kože.

Nastanek linije BIO-BEAUTÉ® by NUXE

Aliza Jabès in njena strast do narave

Aliza Jabès je od nekdaj predana naravnim aktivnim sestavinam:

»Vedno sem bila prepričana, da narava lahko močno vpliva na lepoto naše kože. Zato sem v svojem laboratoriju, ki je strokovnjak za kreiranje naravne kozmetike, začela z novimi znanstvenimi raziskavami, da bi za kožo ustvarila najboljši možni odgovor na vedno bolj agresivne dejavnike iz okolja (onesnaženost, stres).
Po mnogih študijah je Laboratorij NUXE odkril številne prednosti edinstvene kombinacije visoko koncentriranih aktivnih sestavin rastlinskih olj in najboljšega iz sadnih izvlečkov (celice, pulpa, pečke …). To je prelil v bio certificirane izdelke za nego kože.
Leta 2008 sem oblikovala znamko Bio -Beauté ® by Nuxe, linijo inovativnih in učinkovitih izdelkov za nego kože z edinstvenimi teksturami, ki ob uporabi nudijo popoln užitek in spoštujejo kožo.«

Edinstveni bio certificirani izdelki za nego kože

Filozofija BIO-BEAUTÉ® by NUXE

Nova generacija bio certificiranih izdelkov za nego kože

BIO-BEAUTÉ® by Nuxe je osnovan na podlagi edinstvenega poznavanja priprave naravne kozmetike Laboratorija Nuxe. Je znamka inovativnih bio certificiranih izdelkov za nego kože, ki združuje visoko koncentracijo aktivnih sestavin rastlinskih olj in najboljše iz sadnih izvlečkov (celice, pulpa, pečke …). Vsaki ženski nudi učinkovite izdelke za nego kože z edinstvenimi teksturami, ki poskrbijo za popoln užitek, koža pa je po uporabi naravno lepa, zdrava in sijoča.

Dokazana učinkovitost edinstvene kombinacije rastlinskih olj in sadnih izvlečkov

Namakanje sadne pulpe v rastlinskem olju omogoča združevanje vitaminov in antioksidacijskih lastnosti sadja s hranilnimi lastnostmi olja, ki je bogato s pomembnimi maščobnimi kislinami (omega 3,6,9) in z aktivnimi molekulami. Ta kombinacija, izjemna inovacija znamke Bio -Beauté ® by NUXE, omogoča optimizacijo učinkovitosti izdelkov za nego kože.

Edinstvene teksture, ki nudijo popoln užitek

Izvirne teksture v 3 korakih (gel – olje – mleko), teksture druge kože, so zaradi rastlinskih olj še bolj bogate. Slastne dišave razvijajo strokovnjaki za vonj in naravno sestavo.

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo

Vsi izdelki za nego kože BIO-BEAUTÉ® by Nuxe so na voljo po dostopni ceni, za vse ženske.

Certificirani izdelki za nego kože s certifikatom Ecocert® in oznako Cosmebio®

Certifikati zagotavljajo preglednost

Ecocert® je francoski nadzorni organ, ki izdaja certifikate. Ustanovljen je bil leta 1991, njegova dejavnost pa je vodena in priznana s strani državnih organov. Certifikat  zadeva dotični kozmetični izdelek, njegov celoten proizvodni postopek, od nakupa surovin do proizvodnje in na koncu skladiščenja. Proizvodi, ki so certificirani bio, morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

1. Odstotek surovin v formulah izdelka, na podlagi katerega dobi izdelek oznako ekološki in organski:

  • najmanj 95 % vseh sestavin mora biti naravnih ali naravnega  izvora,
  • najmanj 95 % vseh rastlinskih sestavin mora biti certificiranih bio,
  • najmanj 10 % vseh sestavin mora biti iz ekološke pridelave,
  • največ 5 % vseh sestavin je lahko sintetičnih.

2. Proizvodni proces:

  • naravna ekstrakcija brez uporabe topil (namakanje, stiskanje in destilacija),
  • predelava in proizvodni procesi, ki ne onesnažujejo in so okolju ter zdravju prijazni,
  • izdelki niso testirani na živalih.

3. Obvezna transparentnost v celotni proizvodni verigi:

  • potrditev vseh surovin in certificiranje končnih izdelkov,
  • podatek o % bio in naravnih sestavin, ki jih vsebuje izdelek,
  • celoletni nadzor.

Ekološka in bio kozmetika, ki jo potrdi ECOCERT GREENLIFE v skladu s standardom Ecocert je na voljo na http://cosmetiques.ecocert.com.

Cosmebio je Francosko strokovno združenje na področju ekološke in bio kozmetike, največje na svojem področju, ki združuje več kot 400 strokovnjakov (predelovalcev, dobaviteljev surovin, proizvajalcev), ki so poznavalci bio izdelkov. Ustanovljeno je bilo leta 2002.

Za pridobitev oznake je potrebno postati član združenja, upoštevati  listino in pridobiti certifikat Écocert® ali certifikat s strani drugega organa, ki izdaja certifikate.