Oljni gel za tuširanje

     
Prodigieux® huile de douche
Oljni gel za prhanje, 200 ml

Za čisto, gladko in nežno odišavljeno kožo

Za vse tipe kože
Delovanje narave
Kožo nežno čisti in razvaja, saj njegova čistilna osnova vsebuje olje sladkega mandlja, ki kože ne izsuši in ohranja njeno ravnovesje. Oljni gel bo zapeljal vse vaše čute, saj bo kožo ovil v mavrično teksturo zlatih bisernih delcev ter jo nežno odišavil z mitično dišavo cvetov pomarančevca, magnolije in vanilije.

Dragocene koristi za kožo

Učinkovitost dokazana pod dermatološkim nadzorom:
- Prijetna tekstura: 95%(1)
- Z uporabo izdelka, prhanje postane resnični užitek : 80%(1)
- Koža je nežno očiščena: 95%(1)
- Po prhanju se udobno počutimo: 85%(1)
- Koža ostane nežno odišavljena: 75%(1)
(1) Test uporabnosti izpeljan pod dermatološkim nadzorom na 20-ih prostovoljcih, ki so izdelek uporabljali vsak dan, 28 dni - % zadovoljstva.

Edinstvene aktivne sestavine
Za nežno čiščenje poskrbi čistilna osnova z oljem sladkega mandlja, ki nežno razvaja kožo in je ob tem ne izsuši ali razdraži. Vsebuje zlate biserne delce mineralnega izvora in kar 91,9% sestavin naravnega izvora. Oljni gel ne vsebuje sulfatov, niti parabenov.

Ali je primerno zame?
Oljni gel je primeren za vse tipe kože.
Skrivnost naravne lepote
Oljni gel za prhanje vsebuje zlate biserne delce in je izjemno senzibilen. Nudi resnične trenutke užitka, saj kožo nežno očisti, gladi in odišavi z mitično dišavo suhega olja Huile Prodigieuse.


Lepotni ritual
Oljni gel za prhanje nanesite na vlažno kožo in temeljito sperite. Za piko na i na kožo nanesite legendarno suho olje Huile Prodigieuse.
UPORABITE ŠE:
 

 

     

NUXE BODY
Gel Douche Fondant

Gel za prhanje, 200 ml

Fina pena, ki ne vsebuje mila


* Za vse tipe kože 

Delovanje narave
Ne vsebuje mila, ampak čistilno osnovo rastlinskega izvora, pridobljeno iz kokosovega ekstrakta, ki čisti kožo z neskončno mehkobo, ne da bi jo pri tem izsušil. Pomemben del vašega dnevnega rituala, ki bo z uporabo Nuxe Body Gela za prhanje postal čisti užitek, zahvaljujoč se odišavljeni peni, ki nežno objame vaše telo.

Edinstvene aktivne sestavine

Za nežno čiščenje poskrbi kokosov ekstrakt, medtem ko cvetni listi mandljevca in pomarančevca pomirijo in mehčajo kožo. Izdelek ne vsebuje parabenov in ima 88°% sestavin naravnega izvora.
Dragocene koristi za kožo
Gel za prhanje s fino peno očisti kožo, ne da bi jo pri tem izsušil:100%*. Koži nudi udobje: 95%*. Po uporabi je koža čista, gladka in mehka.

*Test izveden pod dermatološkim nadzorom, na 20 ženskah, po 21 dneh uporabe. % prostovoljk, ki se je strinjal s trditvijo.

Ali je primerno zame?

Da, primeren je za vse tipe kože.
UPORABITE ŠE:
Skrivnost naravne lepote

Če želite izjemno nežen piling, Gel za prhanje zmešajte z majhno količino Nuxe Body Pilinga za telo. Nato temeljito sperite.


Lepotni ritual
Gel za prhanje nanesite zjutraj in/ali zvečer na vlažno kožo. V stiku z vodo se gelna tekstura spremeni v očarljivo peno.

 

 

     
NUXE BODY Gommage Corps Fondant

Piling za telo, 200 ml
Kožo očisti in jo zgladi

 

* Za vse tipe kože
Delovanje narave
Kremni piling za telo vsebuje 100% rastlinske luščilne pudre, ki odstranijo odmrle celice, kožo zgladijo in mehčajo.

Edinstvene aktivne sestavine

Luščilni pudri iz pomarančnih olupkov, koščic ličija in orehovih lupin odstranijo odmrle celice. Izvlečki iz sončnic, koruze in kokosa ohranjajo hidrolipidni film, cvetni listi mandljevca in pomarančevca pa pomirjajo in mehčajo kožo.

Izdelek je brez parabenov in vsebuje 95% sestavin naravnega izvora.

Dragocene koristi za kožo
Izdelek za nežno luščenje in glajenje kože: 95%*. Odstrani nečistočo: 95%*.

*Test izveden pod dermatološkim nadzorom na 19 ženskah, po 27 dneh uporabe. % prostovoljk, ki se je strinjal s trditvijo.


Ali je primerno zame?
Da, primeren je za vse tipe kože.
Skrivnost naravne lepote
Piling za telo uporabljajte pred nanosom Nuxe Body 24-urnega lahkega vlažilnega mleka, Nuxe Body Intenzivne učvrstilne kreme za telo in Nuxe Body Seruma ali Olja za odpravljanje celulita.


Lepotni ritual
Nanesite na vlažno kožo enkrat do dvakrat na teden. Nežno masirajte, s poudarkom na grobih predelih (kolena, stopala in komolci), nato sperite z vodo.
UPORABITE ŠE:
 

 

       
 

Gel Lavant Surgras
Izjemno bogat čistilni gel za obraz in telo, 400 ml
Nežno čisti, pomiri in mehča kožo


* Za suho in občutljivo kožo 

Naravni učinki
Bogat kremasti gel za obraz in telo, ki ima slastnen vonj po medu, je primeren za nego suhe in občutljive kože, ker upošteva njen hidrolipidni film. Uživajte v trenutku razvajanja pod prho.


Vrhunske sestavine

Bogat gel, ki ne vsebuje mila čisti kožo na obrazu in telesu, jo pomirja ter je pri tem ne izsuši (sončnično in kokosovo olje, alantonin, akacijev med).
Blagodejni učinki na kožo
Gel ne vsebuje mila, temveč rastlinsko čistilno osnovo, ki ne izsuši kože: 91%*
Koža je mehka in udobje koži je povrnjeno: 100%*

* Klinični testi opravljeni pod dermatološkim nadzorom na 11 prostovoljcih po 21 dneh uporabe - % uporabnikov, ki se je strinjal s to trditvijo.


 UPORABITE ŠE:
 
Lepotna skrivnost

Priročno 400 ml pakiranje je idealno za družine.

 

 

Moj lepotni ritual
Gel uporabljajte zjutraj in zvečer. Nanesite majhno količino gela zjutraj in zvečer na vlažno kožo po obrazu in telesu, pri čemer se bo gel spenil v razkošno peno, ki jo nato sperite.

 
 

 

     

Gel Nettoyant et Démaquillant Visage

Gel za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil, 200 ml
Nežno čisti, pomiri in mehča kožo


* Za suho in občutljivo kožo / Za obraz 

Delovanje narave
Slastni gel v enem samem koraku nežno odstrani ličila, pri čemer zaradi svoje nežnosti upošteva hidrolipidni film kože. Čutilom nudi čisti užitek, koži pa čistost in svežino.

Edinstvene aktivne sestavine
Nežni gel brez mila odstranjuje ličila, čišti in pomirja kožo (med, sončnično in kokosovo olje).
Dragocene koristi za kožo
S svojo formulo, ki ne vsebuje mila, čistilni gel nežno odstrani ličila: 81%*. Koža je mehka 90%* in pomirjena 80%*. 

*Klinični testi opravljeni pod dermatološkim nadzorom na 21 prostovoljcih po 21 dneh uporabe - % uporabnikov, ki se je strinjal s to trditvijo.

UPORABITE ŠE:

Skrivnost naravne lepote
Ali vaša koža sovraži mraz in veter? Potem si morata zagotoviti častno mesto v kopalnici gel za čiščenje obraza in dnevna in/ali nočna krema.

 

Lepotni ritual
Nanesite gel za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil zjutraj in/ali zvečer na vlažno kožo, pri čemer se izogibajte predelu okoli oči. Peno nato sperite s čisto vodo.