Laboratorij NUXE

Raziskave Laboratorija NUXE sestavljajo zgodovino strasti, inovativnih izdelkov, učinkovitosti, vse to v skladu z željami žensk. Prednost NUXE-a je v njegovi znanstveni alkimiji, ki združuje ekskluzivne rastlinske učinkovine, testirano in dokazano učinkovitost ter varnost, čutne dišave in nežne teksture.

 
 

 

Narava kot vir navdiha


NUXE raziskuje aktivne sestavine, ki jih vsebujejo redke rastline po vsem svetu, na primer brazilska mimoza (Mimosa du Brésil; NUXE-ov patent) v liniji BODY.

NUXE-ov raziskovalni laboratorij črpa tudi iz tradicionalnih rastlin, s katerimi dosega neverjetne rezultate in opravlja najnovejše teste. Da bi dokazali botoksu podobno delovanje kreme Crème Nirvanesque®, so v laboratoriju NUXE zmanjšali sproščanje acetilholina, nevrotransmiterja, odgovornega za  mikronapetosti v koži, in sicer s kombinacijo izdelkov modrega lotosa in makovih semen. Rezultat: 3 ekskluzivni patenti NUXE.
 
 

 

Zagotovljena varnost in dokazana učinkovitost

Varnost izdelkov NUXE je preizkušena s številnimi testiranji, vendar brez poskusov na živalih. Testi učinkovitosti se opravljajo klinično pod nadzorom dermatologov.

Čutne dišave in nežne teksture

Izdelki vsebujejo eterična olja, izbrana za povečanje čutnega ugodja.

Poleg tega ima NUXE izredno visoke zahteve glede kakovosti olj in rastlinskih maščob, s katerimi dosega neoporečno teksturo: oljnat otip, enostaven nanos in lahkotno vtiranje, ki kožo naredijo tako mehko, kot bi bila "druga koža".