Aliza Jabès


Skrivnost Nuxe-a je ženska


Aliza Jabès se je rodila v družini farmacevta, vizionarskega vedeža, ki je bil prepričan, da se za največja terapevtska in medicinska odkritja lahko zahvalimo rastlinskemu kraljestvu. Od tod izvira tudi njeno neomajno zaupanje v neprecenljivo moč rastlin.

 

STRAST, ISKRENOST, ODLOČNOST

Zgodba se začenja leta 1957, ko je pariški farmacevt, navdušen pristaš aromaterapije in fitoterapije, ustanovil NUXE. Leta 1989 je znamko prevzela Aliza Jabès in iz nje naredila veliko ime napredne kozmetike, ki povezuje naravo, zdravje in lepoto.

Olje Huile Prodigieuse® je obarvalo leto 1992. Ta sanjski izdelek se je rodil iz potreb mladih mamic, ki delajo in skrbijo za otroke, po izdelku za nego z različnimi učinki in za različno uporabo, ki bi bilo kot nalašč za aktivne ženske, kakršne so same. Urednice revij za lepoto in ženske nasploh so takoj prepoznale vrednost tega suhega olja, ki je v trenutku postal najbolj iskan izdelek celotne znamke. Potem so se vrstili še drugi kultni izdelki: Rêve de Miel®, Crème Fraîche® de Beauté, Crème Nirvanesque®...EDINSTVENA ZNAMKA

Neizčrpna strast, ki jo Aliza Jabès čuti do rastlin, povezana s prirojenim občutkom, da vnaprej predvidi potrebe žensk, ter močno dušo, nadvse navezano na svoje korenine in svojo izvirnost,vse to je prispevalo, da se je NUXE izoblikoval kot edinstvena znamka na svojem področju. Brez dvoma je potrebno v številnih nagradah za odličnost, ki so jih Laboratoriju NUXE podelili tako profesionalci kot tudi potrošniki, dati soglasno priznanje za njegovo vztrajnost. Nuxe predstavlja vez med “Nature” – naravo in “Luxe” – razkošjem.