Reve De Miel header

 

     
Stick Lèvres

Vlažilni stik za ustnice, 4g
Vlaži in neguje

 

* Za dehidrirane in razpokane ustnice 


Delovanje narave
Je izjemno praktičen in  ščiti ter pomirja razpokane ali suhe ustnice ob kateremkoli času dneva. Nasmeh na ustnicah vam pričara tudi pozimi.

Edinstvene aktivne sestavine

Dragocena rastlinska olja (sončnica, makadamija, sladki mandelj) ustnicam vračajo lipide. Arganovo olje in karitejevo maslo jih pomirita, vitamin E pa jih ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.
Dragocene koristi za kožo
Stik je bil preizkušen v izredno mrzlih pogojih v Kanadi, kjer se je izkazal kot odlična zaščita pred zunanjimi agresivnimi dejavniki – 88%*. Ustnicam povrne mehkobo in prožnost – 75%*.

*Klinični testi opravljeni pod dermatološkim nadzorom na 21 prostovoljcih po 28 dneh uporabe - % uporabnikov, ki se je strinjal s to trditvijo.

Skrivnost naravne lepote
Če želite poudariti svoje ustnice,ki so poškodovane zaradi  vremenskih razmer, jih najprej negujte z Vlažilnim stikom, nato pa uporabite še Sijoče hranilno mazilo za ustnice.

 

Lepotni ritual
Nanesite stik na ustnice tako pogosto, kot je potrebno. Ima praktično obliko v obliki stika.

UPORABITE ŠE:


 

     


Baume Lèvres
Izjemno hranilen balzam za ustnice, 15 g

Obnavlja in globinsko hrani


* Za suhe in razpokane ustnice

Delovanje narave
Hranljivi balzam, ki obnavlja ustnice z izjemno bogato in okusno kremno teksturo ter povrne mehkobo suhim in poškodovanim ustnicam. Je “must have” izdelek, saj se na svetu vsakih 28 sekund proda en balzam.

Edinstvene aktivne sestavine 
Izvlečki ognjiča in čebelji vosek oskrbita ustnice z lipidi. Alantonin, olje sladkega mandlja in karitejevo maslo pomirjajo razdražene ustnice, medtem ko jih akacijev med krepi.

Dragocene koristi za kožo
Formula balzama je bila testirana v ekstremnih vremenskih pogojih v Kanadi:
razpokanim ustnicam je ponovno povrnjeno udobje: 96%*,
ustnice so nahranjene: 82%*,
ustnice so obnovljene:  96%*,
ustnice so zaščitene: 91%*.

* Klinični testi opravljeni pod dermatološkim nadzorom na 22 prostovoljcih po 28 dneh uporabe v ekstremnih pogojih v Kanadi - % uporabnikov, ki se je strinjal s to trditvijo.

UPORABITE ŠE:

Skrivnost naravne lepote
Če želite poudariti svoje ustnice,ki so sicer poškodovane zaradi agresivnih vremenskih razmer, jih najprej namažite z Balzamom za ustnice, ki jih bo obnovil in nahranil, nato nanesite Sijoče hranilno mazilo za ustnice.

 

Lepotni ritual
Balzam nanesite na ustnice poleti in pozimi, tako pogosto kot je potrebno.